2821
2789
عنوان

تناسب اندام

| مشاهده متن کامل بحث + 7596 بازدید | 1431 پست
ممنونم گلم .من واقعا تصمیمم رو گرفتم ومیخوام به اندام ایده الم برسم  .😉

خیلی خوبه گلم...ما هم همینطور انقد خوبه چند نفر دور هم باشیمو به هم امید میدیمو اراده..😍😍😍خوبه که شما هم هرروز بیایین گزارش بدینو بیشتر با هم آشنا بشیمو همدیگه رو راهنمایی کنیم..‌تا به اندام ایده آلمون برسیم😊😊💪💪💪

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

68کیلوام 😐 اگه این خندق بلا بزاره میخوام 60 کیلو بشم تاعید .باورکن ازگشنگی خوابم نمیبره بعدازظهرم ن ...

عزیزم فقط شش کیلو دیگه میخوای...ای کاش من جای تو بودم...اگع با ما پیش بری تو یه ماهو نیم راحت به وزن دلخواهت میرسی😍😍

انشاالله  پس من کالری شمار زیره رو نصب میکنم

عزیزم فک کنم مانکن یا کرفس بهتر باشه...رو حساب تجربه بقیه بچه ها میگم ها...زیره رو کمتر شنیدم که استفاده کرده باشن..‌بازم هر جور که صلاحه

من یه بار با کالری شماری ۲۲ کیلو کم کردم کالری زیر هزار خیلی بده بعدا یه ذره بیشتر بخورین سریع چاق م ...

یعنی چی عزیزم؟؟؟من درروز باید۱۳۰۹تا بخورم...ولی خب هیلی کمتر میخورم...یعنی بعدها دچار مشکل میشم😢😢

آره اومدنش میتونم اما اراده ی زیر ۱۰۰۰ کالری رو نمیدونم دارم یا نه من باشگاه هم میرم دو تا هم بچه ...

زیر ۱۰۰۰مصرف نکن عزیزم...بزا اسی بیاد دقیقتر واست حساب کنه گلم...خیلی خوبه که باشگاهم میرین..آفرین واقعا...ما هم تو خونه ورزش میکنیم کالری میسوزونیم😊😊😊

عزیزم فقط شش کیلو دیگه میخوای...ای کاش من جای تو بودم...اگع با ما پیش بری تو یه ماهو نیم راحت به وزن ...

خودت چندکیلویی گلم ؟؟8کیلو دیگه 😯قدم 160 هس .تا اخراسفند ببینم دووم میارم . ولی ریزش موهم دارم مکمل چی مصرف کنم ؟؟؟که چاق کننده نباشه اخه ویتامین چاق میکنه.      

خودت چندکیلویی گلم ؟؟8کیلو دیگه 😯قدم 160 هس .تا اخراسفند ببینم دووم میارم . ولی ریزش موهم دارم مکمل ...

من ۸۴عزیزم.خیلی وقت پیشا وزنم این بود شنبه وزن گیری داریم احساس میکنم کم کردم وزن دقیقم مشخص میشه..عزیزم ویتامین که آره چاق کنندست.بهتره یه سر بری دکتر یا از مربی های حرفه ای بپرسی چون من نمیدونم واقعا...انشالله که دووم بیاری گلم...

من ۸۴عزیزم.خیلی وقت پیشا وزنم این بود شنبه وزن گیری داریم احساس میکنم کم کردم وزن دقیقم مشخص میشه..ع ...

فدات انشالله . اره باید بپرسم قربون دستت .لاغر کردن سخته چاق شدن راحت 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792