2777
2789
عنوان

تناسب اندام

| مشاهده متن کامل بحث + 7600 بازدید | 1431 پست
آره میگم که قرار بود ۱۳۰۰تا بخورم خیلی کم میخورد مثلا ۷۰۰یا ۸۰۰تا میخوردم

من امروز خراب کردم😭 از 1140 1389 خوردم آخه شوهرم خوراکی گرفته پف پفی هست از اونا نتونستم جلوی خودمو بگیرم بعد سنگگ گرفته بود سنگک هم که انقدر کالریش زیاده یه ذره یه ذره هم کندم دو نیم کف دست کلی شد ولی رفتم عوضش ورزش679 تا سوزوندم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من امروز خراب کردم😭 از 1140 1389 خوردم آخه شوهرم خوراکی گرفته پف پفی هست از اونا نتونستم جلوی خودمو ...

آفرین اشکالی نداره..آره منم سخت گرفتم خیلی آخه میخوام تا نزدیک عید خوب کم کنم که مانتو خشگل بخرم😍😍😍ولی از فردا یکم مراعات خودمو میکنم دیگه..الان حسابی دارم گیج میزنم...وااای الان دیدم...تو فستتو امروز انقد خوردی😲😲😲😲چرا آخه😐😐😐چهارشنبه هفته پیشم فستتو خراب کردی ها😏😏😏ایندفه ببینم تنبیه داری خانومی😐😐😐

سلام عشقم  من نمیتونم ادامه بدم .😢😢😢 تصمیم گرفتم چاقالو بمونم😁😁

😐😐😐چراااا تنبل...من تو ۱۱روز از ۸۴اومدم به ۷۹از خوشحالی دارم به همه میگم خخخ..مث این ندید بدیدا😂😂😂😂

😐😐😐چراااا تنبل...من تو ۱۱روز از ۸۴اومدم به ۷۹از خوشحالی دارم به همه میگم خخخ..مث این ندید بدیدا😂 ...

افریییین

تو یازده روز پنج کیلو کم کردی .

ماشاالله به این اراده 

من خیلی کم ارادم 

موفق باشی عزیزم

قدت چنده 

افریییین تو یازده روز پنج کیلو کم کردی . ماشاالله به این اراده  من خیلی کم ارادم  موفق ...

ممنونم..منم قبلا مث شما بودم ولی ایندفه دیگه ارادمو حسابی قوی کردم...من ۱۶۵...😊😊😊

مریم جون پنج کیلو خوبه وزنت مبارکه ولی چون کالریت و خیلی کم کردی گلم ازاین به بعد دوماه طول میکشه 5 کیلو کم کنی نمیخوام توذوقت بزنم ولی کارخوبی نکردی 

تاپیک چالش کاهش وزن شروع چالش لاغری 16 دی😊😊😊وزن اولیه/93😟😰😟وزن الان88☺😮☺وزن هدف65😀😄😀                                   حق نداری بیخیال بشی!یادت باشه که برای چی شروع کردی و اهدافت چی بود.فقط باید دوام بیاری؛حتی در سخترین لحظه هاهم فقط به آرزوهات واهدافت فکر کن،ودوباره شروع کن.اینه رمز موفقیت
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز