2777
2789

پس چاره ای نیست همچنان عکس بذار

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردم یه جوری تو اینستا پیج دارن که داره کم کم باورم میشه بدبخت عالم فقط منم 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 

آره عزیزم شک نکن.چون مردم از باطن زندگیت خبر ندارن و فقط ظاهر زندگیت رو میبینن ،اگه کسی یه آه بکشه یا یذره حسرت بخوره ضررش رو تو زندگیت میبینی،واینکه حضرت محمد در مورد چشم زخم تذکر دادن.میخ.ای بروز باشی این همه عکس پروفایل توی گوگل هست یکیشو بزار پروفایلت.انشالله ک روبراه بشی.

اگه همسر یا بچه داری هم اصلا عکسشون رو نذار.این تجربه ی شخصیمه.

بنظرشمانذارم بهتره ازچه لحاظ میگیدبهتره

به نظر من هیچ لزومی نداره که مردم از جزییات زندگی آدم با خبر بشن . اگر من وسیله ایی خریدم یا همسرم برام طلا و یا هر کادو یی خریده چرا باید فامیل و دوستان این رو بدونند . شاید که حسادتشون برانگیخته بشه
وقتی همه چیز تو   پروفایل میاد دیگه حریم شخصی وجود نداره پس منتظر هر چیزی  باید باشید

مثلادرحدکیک تولدوعکس خودم هم نذارم

\
مردم ۱۰۰۰ رو دارند و من یکی سعی میکنم از قضاوت مردم دوری کنم
از کجا میدونی کسی که لایکت  میکنه واقعا دوستت داره و اه زندگیتو نمیکشه

\ مردم ۱۰۰۰ رو دارند و من یکی سعی میکنم از قضاوت مردم دوری کنم از کجا میدونی کسی که لایکت  میکن ...

فقط نمی وونم یک بنده خداخیلی عکس می زاره زندگیش هم روزبه روزبهترمیشه منم دوتاعکس بزارم پشتش بایدازدلم بیرون بیاد