2777
2789
عنوان

یه سؤال می کنم مسخره نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1700 بازدید | 101 پست
ممنونم    

خواهش می کنم ❤

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

مگه میشه؟؟؟ سخت نیست؟ درنمیاد؟

نمیدونم چطوری توضیح بدم اخه کاش پیشم بودیا بهت قشنگ میگفتم راحت میشدی 

ته نوار بهداشتی رو بچغون (بچقون)توو با سنت 

ببخشیا رک گفتم میخوام مشکلت حل بشه

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارچه چیه عزیز؟ از پارچه هم می زنه بیرون عوضی 😆 زیرانداز بهداشتی گرفتم که پس نده

اي بابا :(

دعا ميكنم اروم بشي و سلامت هر چ زودتر دوستَم💋

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️
نمیدونم چطوری توضیح بدم اخه کاش پیشم بودیا بهت قشنگ میگفتم راحت میشدی  ته نوار بهداشتی رو بچغو ...

نفهمیدم ولی ممنون از تلاشت

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

اي بابا :( دعا ميكنم اروم بشي و سلامت هر چ زودتر دوستَم💋

ممنون عزیزم ❤

ب جاي كف اصلاح از چي ميشه استفاده كرد؟

شامپو نرم کننده مو 

اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم                          شوهری رو که من بخوام با بی‌حجابی بقیه نگران ازدست‌داشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچ‌وقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بی‌اعتماد‌به نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم
مرسی عزیزم ازراهنماییت امتحان میکنم ببینم جواب میده خیلی سخته خوابیدن نوپریودی

ببین باید دستما کاغذی رو چندلا کنی بزاری لای پات که وقتی دراز کشیدی خون نره سمت عقب

دنیا اگه عدالت داشت مرد هم بکارت داشت 
ببین باید دستما کاغذی رو چندلا کنی بزاری لای پات که وقتی دراز کشیدی خون نره سمت عقب

👌👌👌

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻
شامپو نرم کننده مو 

مرسيييي💋

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️
2790
2778
2791
2779
2792