2777
2789
عنوان

یه سؤال می کنم مسخره نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 101 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسخره ميكني؟

نه 

خودم می زدم قبلن. ولی سختم بود ژیلتوُ بین لب و دماغم حرکت بدم بیخیال شدم. 

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

بعد از زایمان دومم منم این مشکلو دارم و صبحا یکراست میرم حمام و لباس و ملحفه و ... را میشورم راه ح ...

عزیزم وقتی نوار استفاده میکنی موقع دراز کشیدن یا لم دادن قسمت عقب نوارتو با دست بچسبون توو باس نت جوری که حسش کنی 

ببخش اگه واضح توضیحش دادم جز این نمیشد جور دیگه ایی بگمش 

منظورمو متوجه شدی؟

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  
دو تا چیه؟ من سه چهار تا میذارم!

عزیزم وقتی نوار استفاده میکنی موقع دراز کشیدن یا لم دادن قسمت عقب نوارتو با دست بچسبون توو باس نت جوری که حسش کنی 

ببخش اگه واضح توضیحش دادم جز این نمیشد جور دیگه ایی بگمش 

منظورمو متوجه شدی؟

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  
نه  خودم می زدم قبلن. ولی سختم بود ژیلتوُ بین لب و دماغم حرکت بدم بیخیال شدم.

دستگاه بند زنم خراب شده

مجبورم

حسي بدي دارم ميترسم بدتر در بيان🙁 شما تغييري حس كردي؟

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️
دستگاه بند زنم خراب شده مجبورم حسي بدي دارم ميترسم بدتر در بيان🙁 شما تغييري حس كردي؟

اونجوری که گفتم بزنی چیزی نمیشه. کف اصلاح بزن پشت لبت، بعد قشنگ در جهت رویش موها ژیلتوُ بکش. اصلن در خلاف جهت نرو. 

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

راستي الان دراز كشيدي يا ن؟

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️
اونجوری که گفتم بزنی چیزی نمیشه. کف اصلاح بزن پشت لبت، بعد قشنگ در جهت رویش موها ژیلتوُ بکش. اصلن در ...

ب جاي كف اصلاح از چي ميشه استفاده كرد؟

عزیزم وقتی نوار استفاده میکنی موقع دراز کشیدن یا لم دادن قسمت عقب نوارتو با دست بچسبون توو باس نت جو ...

مگه میشه؟؟؟ سخت نیست؟ درنمیاد؟

راستي الان دراز كشيدي يا ن؟

نه نشستم 

ب جاي كف اصلاح از چي ميشه استفاده كرد؟

فوم اصلاح، خمیر اصلاح

نه نشستم 

عزيزم دراز بكش زيرت يه لحاف كهنه يا پارچه پهن كن

سخت نگير ٧ روزه ديگه ميگذره   

فوم اصلاح، خمیر اصلاح

ممنونم  

عزيزم دراز بكش زيرت يه لحاف كهنه يا پارچه پهن كن سخت نگير ٧ روزه ديگه ميگذره    

پارچه چیه عزیز؟ از پارچه هم می زنه بیرون عوضی 😆 زیرانداز بهداشتی گرفتم که پس نده

2790
2778
2791
2779
2792