2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حیدروند چه طایفه اییه؟نشنیدم تاحالا!نترس من شناسایی میشم ولی تو نه چون من اصصصلااطلاعاتم در موردطایف ...

من خودمم مث توعم . حیدروند اصلشون پلدختره 😎خان هارو نمیشناسی 😂😂

میشناسم نصیری ها رو اتفاقا ماهم مال ویسیانیم فامیلیتون چیه؟نترس مگه گنج پیدا کردی که میترسی😊😁😁

ما از نصیری هاییم😐😐فامیلیمم نصیریه نگفتم شناسایی میشم😂دیگ بیشتر نمیگم 

ن بابااااا گنج چیه اتفاقا ما خیلی مخالف گنجیم 😐😂

ما از نصیری هاییم😐😐فامیلیمم نصیریه نگفتم شناسایی میشم😂دیگ بیشتر نمیگم  ن بابااااا گنج چیه ا ...

دکتر نصیری تو قاضی اباد همسایمونه😊تو دانشکدمونم درس میداد!پدرت نیست احیانا ! 😊خونتونم احتمالا همون دور وبراست سلاحورزی اتاق بازرگانی هم از شماست احتمالا

سرده الان 😖😖هیچ بیرون نمیرم اما دقیق ادرس بده شاید ی زمانی اومدم مغازه جی داری؟

سرد کجا بود ماکه چند ساله سرما ندیدیم اینجا!شما خود خرم ابادید خونتون؟من پاساژ صدفم خرازی زمرد انتهای سالن سمت چپ،تزیینات لباس دارم در خدمتم دوستم

سرد کجا بود ماکه چند ساله سرما ندیدیم اینجا!شما خود خرم ابادید خونتون؟من پاساژ صدفم خرازی زمرد انتها ...

وااا والا من میرم تو تراس میلرزم شاید من خیلی حساسم . اره ما خرم ابادیم مطهری

2790
2778
2791
2779
2792