2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول بیمارستان خصوصی رو اگه داری ..برو همونجا زایمان کن ... یا اگه بیمه تکمیلی هستی برو ...

اما وقتی هشتت گرو نهته.. مجبوریذمگه بری خصوصی .. خواهرانه دارم بهت میگم .. برو دولتی بچتو بدنیا بیار ..اون هفت تومنی هم که میخوای واس زایمان تو خصوصی بدی رو بزار به حساب نی نیت

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
پول بیمارستان خصوصی رو اگه داری ..برو همونجا زایمان کن ... یا اگه بیمه تکمیلی هستی برو ... اما وقتی ...

عزيزمم ما بيمه هستيم وپنج ميليون زايمان ميده من ميگم فوقش بايد يكي دو تومان خودمون بديم خب برم خصوصي مادر شوهرم ميگه نه

من سعی میکنم جدااز حرفای مادرشوهرم نظر همسرمو عوض کنم....این بیشتر جوابه....چون وقتی همسرت قانع بشه ...

اخه همسرم قبل اينكه مادرش بگه ميگفت هر كاري دوست داري بكن الان نظرش كلان عوض شده

عزيزمم ما بيمه هستيم وپنج ميليون زايمان ميده من ميگم فوقش بايد يكي دو تومان خودمون بديم خب برم خصوصي ...

خب .. اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری ..برو خصوصی بدنیا بیارش ... با همسرت صحبت کن .. به مادرشوهرت ربطی نداره

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
خب .. اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری ..برو خصوصی بدنیا بیارش ... با همسرت صحبت کن .. به مادرشوهرت ربطی ...

مشكل اينكه چون مادرش ميگه بايد برم دولتي من دكترم محب كوثر هست اونجا كه براي ما تقريبا رايگانه زنگ زدم گفت ٦زايمان كه ٨٠٠تامين اجتماعي ميده ٥بيمه تكميلي

اخه همسرم قبل اينكه مادرش بگه ميگفت هر كاري دوست داري بكن الان نظرش كلان عوض شده

درباره مشکلات بیمارستان دولتی بگو البته من خودم بابیمارستان دولتی مشکل ندارم ولی چون نظر شما اینه میگم....از سختیاش بگو و اینکه از چند نفر خاطره درباره بیمارستان دولتی تعریف کن نظرش عوض کن ولی کم کم چجوری ک متوجه نشه داری باماد ش مخالفت میکنی....اگرم نمیشه ک خودتو ناراحت نکن من دوتااز خواهران بیمارستان دولتی زایمان کردن راضی بودن...