2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

2088 بازدید | 33 پست

زگیل تناسلی گرفتم الان هفته33 بارداریم خیلی استرس دارم لطفا اونایی که تجربه دارن تورو خدا کمک کنین

تعداد رای : 1
نظرسنجی
ا
0
0%
ا
1
100%

عزیزم الان بارداری فقط برو دکتر دنبال حل مسیله بعدا در رابطه با چگونگی انتقالش بحث کنیم 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تنها راهی که داری اینه که سریع به پزشک زنانت مراجعه کنی و سریعن زیگیل هارو بسوزونن..و تا زایمان تحت نظر باشی که بر نگرده..ترجیحا سزارین میکننت..چون اگر بچه با زیگیل در تماس باشه کور میشه.

چقدر سخت است زن بودن
همین اذیتم میکنه و باهاش قهرم و الان خونه بابا من ولی خیلی بهش اعتماد دارم

متاسفانه  فقط از راه جنسی منتقل می شه 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
تنها راهی که داری اینه که سریع به پزشک زنانت مراجعه کنی و سریعن زیگیل هارو بسوزونن..و تا زایمان تحت ...

دکتر میگه است بهش کاری نداشته باشه دوست زایمانت هم فعلا تموم طبیعی مشکلی هم برای بچه نداره و نه میتونی دارویی استفاده کنی که میتونی بسوزونیش

دکتر میگه است بهش کاری نداشته باشه دوست زایمانت هم فعلا تموم طبیعی مشکلی هم برای بچه نداره و نه میتو ...

اخه واسه سوزوندن فقط با نیتروژن مایع میسوزونن..مثل سوختگی با آتیش ..هیچ عوارضی نداره..ترو خدا دکترتو عوض کن ..هیچ جای دنیا با زیگیل تناسلی زایمان طبیعی نمیکنن..بیماریهای مقاربتی باعث کری و کوری بچه ها میشه..خواهش میکنم کمی تحقیق کن عزیزم..خواهرم متخصص زنانه..روزی ۱۰۰ تا مورد میبینه مثل شما..

چقدر سخت است زن بودن
استخر هم منتقل میشه

نه عزیزم استخر منتقل نمی کنه ! باید حتما عمل جنسی باشه ! می گفتند شاید توالت های فرنگی باعثش بشند که خیلی این قضیه اثبات شده نیست . عزیزم از دکترت بپرس بهترین کاره ! اینجا هر کس اطلاعاتی می ده آدم عصبی می شه خودت را هم آزار نده اگر رفته با یکی دیگه یه به درک اساسی بگو بعدها زهر چشم حسابی ازش بگیر 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز