2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 33 پست
اخه واسه سوزوندن فقط با نیتروژن مایع میسوزونن..مثل سوختگی با آتیش ..هیچ عوارضی نداره..ترو خدا دکترتو ...

یعنی آنقدر زگیل تناسلی زیاده ؟

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره شوهرم هر چی قسم تو دنیای خورده و میگه به همه دکترا و آزمایشگاه ها شده میبرمت تا بفهمی اشتباه کرد ...

ببخشید ولی توبه گرگ مرگه 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
لعنت به مردای نامردا بجای اینکه تو اینروزا حواسشون به زن حاملشون باشه 

بابا بی شرف تر از مردها تو دنیا وجود نداره مگه نمی بینی به چه به روز دنیا آوردن ! تو کثیفی و مسایل جنسی عید سگ هار بیمارند 

لعنت به مردای نامردا بجای اینکه تو اینروزا حواسشون به زن حاملشون باشه

من به شوهرم خیلی اعتماد دارم و همش به این فکر میکنم که شاید از یه راه دیگه ای گرفته باشه 

یعنی تو هفته ۳۳ بارداری رابطه آلوده داشتید یا از قبل داشتید و الان بروز کرده؟

میشه با خواهرت صحبت کنی ببینی دیگه ممکنه از چه راه هایی بگیری و اگه زگیل نباشه چی؟؟دکتر گفت احتپالا زگیل نیس

بله عزیزم از هر ۱۰ نفر تو ایران حداقل ۶ نفر دارن..به گلو هم انتقال داده میشه از رابطه دهانی

خواهرتان کجا دکتره توی شهرستان ما کلا دوتا دکتر و من خوبشو رفتم

میشه با خواهرت صحبت کنی ببینی دیگه ممکنه از چه راه هایی بگیری و اگه زگیل نباشه چی؟؟دکتر گفت احتپالا ...

حتما برو پیش یه دکتر دیگه..اخه اینچیزا شوخی نیست ..مخصوصا وقتی بارداری..من خودم باردارم و دلم برای بچت میسوزه گناه داره طفل معصوم چیزیش بشه چی؟؟خواهرم میگه اصولا از شوهراشون میگیرن که با زنهای آلوده در ارتباطن..بعد که بهشون اطلاع میدیم شوهراشون میان دعوا درست میکنن که ما از زنمون گرفتیم و میندازن تقصیر زنهای بیچارشون..میگه مردها زیر بار نمیرن و انکار میکنن..

چقدر سخت است زن بودن
خواهرتان کجا دکتره توی شهرستان ما کلا دوتا دکتر و من خوبشو رفتم

تهران عزیزم..شبیه چیه دونه هاش؟ببین زیگیل نه درد داره نه خارش گاهی اوقات قرمزه..گاهی هم رنگ پوست

چقدر سخت است زن بودن
حتما برو پیش یه دکتر دیگه..اخه اینچیزا شوخی نیست ..مخصوصا وقتی بارداری..من خودم باردارم و دلم برای ب ...

یکی تنها ارتش رابطه جنسیه؟؟

ممکنه برا قبل ازدواج باشه؟؟

یکی تنها ارتش رابطه جنسیه؟؟ ممکنه برا قبل ازدواج باشه؟؟

بله عزیزم ..فقط از راه جنسی منتقل میشه ..تو بارداری چون سیستم ایمنی بدن ضعیف میشه میریزه بیرون..الان واست عکسشو میفرستم

چقدر سخت است زن بودن