2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اوف زیادن

مارمولک سوسمار آفتاب پرست کلا خزندگان

ترس از خفگی هم دارم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

مار

هر چند ساعت یه بار سوراخ سنبه ها رو‌چک میکنم اطراف پاهامو نگاه میکنم مار نباشه

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

آمپول 

سرم 

جراحی 

تاریکی 

سوسک 

موش 

مارمولک 

ملخ 

کاربر دختری از جنس غم هستم، کاربری قبلیم به دلیل 30یا30تعلیق شد.// فکر کنم نی نی یار شب با من خصومت شخصی داره 🤔😕//  دعا کنید به بزرگترین آرزوم برسم.

منم به شخصه ازهمه جیزمیترسم

ازسگ وحشت دارم 

ازازتفاع ازسرسره ازوسایلای بازی شهربازیااا ازترن های هوایی ه اپیماااهمشون وحشت دارم همیشه باحسرت به ادمهانگاه نیکنم ک چقدرشادوسرخوش سوارترن هامیشن توشهربازیدهی جیغ میکشن

ازعنکبوت میترسم

ازصدلی رعدوبرق وخشت دهرم اززلزله شدیدمیترسم 

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻