2777
2789
عنوان

آخرین روزهای مجردی اما.....

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 65 پست
۳ ماه کمه برای اشنایی حداقل باید ۶ ماه رفت امد کنی تا طرفت رو بشناسی 

اخه دیگه صحبتی باهم نداشتیم   در مورد همه چی صحبت کردیم

چرا بی تابی؟هیچ چیز ابدی نیست....باور کن
اخه دیگه صحبتی باهم نداشتیم    در مورد همه چی صحبت کردیم

خوشبخت باشی عزیزم

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبخت بشی انشالله عزیزم نگران نباش ولی دو سه ماه برای نامزدی کمه به نظر من حداقل یک سال باید رفت و امد باشه تا طرفین همدیگه رو بشناسن البته بازم تا زیر یه سقف نری همه چیز رو نمیتونی راجب طرفت بفهمی به حال خودتو بسپار به خدا پشیمون نمیشی گلم❤

چی عزیزم؟ 

منم یه روز تاپیک بزنم ده روز دیگه عقدمه😔و اون روز به خوشی بیاد و تموم شه و من تا آخر عمرم خوشبخت بشممممم

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
حق داری برا مهم ترین تصمیم زندگیت یکم حساسیت بخرج بدی ولی بد ب دلت راه نده اگرم شک داری دس نگه دار ب ...

پیش مشاورم رفتیم گفت اوکیه شما بهم میخورین

یک پیشنهاد 

ناراحتش کن 

ببین رو چی حساسه 

و ببین قدرت تحملش چقدر ؟ 

روزهای اول که همه خوبن خوش 

عکسالعملش رو ببین روی مادرش چه طوریه ؟ 

ازش بپرس روزهای مجردیشو با تفریح گذرونده یا بن فکر اینده بوده پس اندازی داره ؟؟

اگر وپدرش داده و خودش جمع نکرده 

بدون تصمیم گیرنده زندگیت هم میشه پدرش 

این سه ماه همش امتحانش کن به شکل های مختلف 

تا جایی که میتونی از خانوادش بپرس از  بهتر میفهمی

ما سنتی اشنا شدیم به خاطر همین همش نگرانم

ما هم سنتی اشنا شدیم ۶ ماه فقط رفت و امد خانوادگی داشتیم یک سال با محرمیت دیگه رابطمون نزدیک تر بود بیرون میرفتیم و اینا 

خب چشمتونو باز کنین. تا مطمئن نشدین حد اقل در حد ۹۰ درصد، عقد نکنین.  با اینهمه شک چرا عقد میک ...

واقعا تا حد زیادی مطمعن شدم ادم خوبیه و خانواده ش هم خیلی خوبن ولی نمیدونم چرا اینقدر شک میکنم

منه احمق که یه ماه باهاش دوست بودم و بیشتر اخلاقای گندشو دیدم. میگن عشق ادم و کور میکنه واقعا منو کور کرده بود. هم دروغ هاشو دیدم هم خیانتاشو هم سیگار کشیدن. هم پنهان کاری. ولی متاسفانه نفهمیدم😩فقط میخواستم که زنش بشم. آفرین که اینطوری ازدواج میکنین. خانوادم هر چی گفتن مناسب نیست قبول نکردم

افراد به اندازه کمبودهایشان دیگران را آزار میدهند
یک پیشنهاد  ناراحتش کن  ببین رو چی حساسه  و ببین قدرت تحملش چقدر ؟  روزهای ا ...

ممنون گلم از پیشنهادتون، بیشتر اینا رو ازش پرسیدم ولی بازم سعی میکنم به شکل های مختلف ازش بپرسم ببینم چجوریاست