2777
2789
عنوان

آخرین روزهای مجردی اما.....

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 65 پست
واقعا تا حد زیادی مطمعن شدم ادم خوبیه و خانواده ش هم خیلی خوبن ولی نمیدونم چرا اینقدر شک میکنم

دقت کن خسیس نباشه. شوهرم منو پیر کرد انقدر به خاطر خسیسی قلبمو شکست

افراد به اندازه کمبودهایشان دیگران را آزار میدهند

مشاوره چی؟؟؟؟ مشاوره رفتی؟؟؟ حتما باید پیش یه مشاور حاذق و کاردرست بری. کاش اینو میکردنش شرط قبل از ازدواج

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشقش هستی یانه؟ اگه نیستی اول عاشق شو بعد ازدواج کن

با اینکه سنتی بهم معرفی شدیم ولی از همون اول ازش خوشم اومد

چرا بی تابی؟هیچ چیز ابدی نیست....باور کن
منه احمق که یه ماه باهاش دوست بودم و بیشتر اخلاقای گندشو دیدم. میگن عشق ادم و کور میکنه واقعا منو کو ...

وااای چرااا خب؟ انشالله هرچی خیره واستون پیش بیاد و عاقبت بخیر بشید

بچه ها ما یه اشنا داشتیم که به شدت اسمش به خسیسی در رفته بود. اومد بهم پیشنهاد ازدواج داد. تولدم بود برام یه عروسک دو تومنی خریده بود😝 منم قبول نکردم از ترس اینکه خسیسه. حالا ببینید برای زنش چه کارها که نکرده. لباس پوشیدنش . طلاهاش. زندگیش. همه چی لاکچری. حالا من از شوهرم که مام میخواستم 25 تومن بود میگه پول ندارم و میره خمیر دندون فلان قیمتی واسه خودش میخره همون لحظه. 

مشاوره چی؟؟؟؟ مشاوره رفتی؟؟؟ حتما باید پیش یه مشاور حاذق و کاردرست بری. کاش اینو میکردنش شرط قبل از ...

مشاور ازدواج بودن و از چند نفر پرسیدیم تایید کردن. چندتا فرم دادن پر کردیم و 2َ، 3 جلسه هم باهامون صحبت کردن. به نظرم که کارشون خوب بود

بچه ها ما یه اشنا داشتیم که به شدت اسمش به خسیسی در رفته بود. اومد بهم پیشنهاد ازدواج داد. تولدم بود ...

از دست این مردا    

تو دوران نامزدی چجوری میتونم بفهمم؟ 

مثلا من بهش گفتم گشنمه. تو نامزدی. فکر کن 😯رفته برام اسنک خریده فقط یه طرفشو😩در حالی که من خودم خریدنی برای خودم فقط دو تا کاملشو میخریدم که سیر بشم. شوهر خواهر شوهرم که وقتی نامزدش میگفته گشنشه میرفته ساق طلایی میخریده با هم میخوردن😄اون به خاطر خسیسی جدا شد. ولی من شوهرم و درست کردم. الان خیلی خیلی بهتره

بچه ها ما یه اشنا داشتیم که به شدت اسمش به خسیسی در رفته بود. اومد بهم پیشنهاد ازدواج داد. تولدم بود ...

پس این که خسیس بوده چطور یهو تغییر کرده؟؟؟

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن