2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون نمیدونه ولی من باهاش قهرم. دفعه هزارمه که میگم سر شب بهم پیام بده، انگار آلزایمر داره که یادش می‌ره. خنگول  

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه  

من 

البته قهر نیست یک دعوای بد کردیم که میزو پرت کرد زمین 

ارزو میکنم تمام اونایی که نینی میخوان نینی دار بشن و یک نینی سالم و خوشگل بدنیا بیارن 😍❤🤲             
اوهههه

فردا مهمونی داریم منم حاملم قرا بود خونه رو جارو کنه دو ساعت پیش خودشو زد به خستگی و اینچیزا که حوصله ندارم خودت جارو کن منم خیلی اوضام خرابه نمیتکنم کارا رو ریاد بکنم هیچی دیگه اون خوابید منم نشستم به خم و راست شدن و گردگیری و دسشویی شستن و ظرف شستن و مبلا و میزا رو همه رو جابجا کردم بعد از اتاق اومد دید دارم مبل ۳ نفرو جابجا میکنم نشست رو مبل میزو با پاش پرت کرد منم گفتم شکستن خیلی اسوبه منم اگر دلم نمیسوخت که برای وسایل تونه پول دادیم تا الان کل وسایلا رو شکونده بودم الانم کمرم داره میشکنه فقط افتادم اون به هیچ جاش نیست بیشور رو مبل پای تلوزیونه فقط بهش گفتم دیگه حق نداری دست به وستیل خونم بزنی و تو کارایه شخصیم و کارای خونم دخالت کنی بدم اومده ازش

ارزو میکنم تمام اونایی که نینی میخوان نینی دار بشن و یک نینی سالم و خوشگل بدنیا بیارن 😍❤🤲