2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3410 بازدید | 254 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب هنوز که نیامده ایران اینا همش شایعه پخش میکنن

نی نی یار جان ، چرا نباید راجع بهش تاپیک زد ؟ چه اشکالی داره راجع به پیش گیری و شناسوندن این بیماری اطلاع رسانی کنیم تا مردم بدونن چجوری باید پیشگیری کنن ، این اسمش فرهنگ سازی برای سلامت هست باید تاپیکایی که هنجارشکن هستن بترکن قبول ولی این یه بیماری هست که کسی اطلاعات چندانی ازش نداره بر فرض اگه وارد ایران بشه اطلاع رسانی در مورد کرونا می تونه جون خیلیا رو نجات بده 

🍀
لینک کاربری گیلان رو بدین

سلام عزیزم من توی قسمت اطلاعات کاربری اسم و فامیل واقعی خودم رو نوشتم و حتی شماره تلفنم رو،،، ولی همیشه دلهره دارم که کسی بتونه ببینه،،،این اطلاعات محرمانه می مونه یا بقیه هم می بینن؟

سلام عزیزم من توی قسمت اطلاعات کاربری اسم و فامیل واقعی خودم رو نوشتم و حتی شماره تلفنم رو،،، ولی هم ...

سلام عزیزم 

محرمانه هست و به هیچ وجه کسی نمیبینه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3768830/ازت-متنفرم  نی نی یاز این تاپیک رو پاک میکنید مرسی

تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی  دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤

نی نی یار من تاپیک زدم و همونطور که گفتم نمیدونستم ممنوعه

اگه میشه پاکش کنیداینه

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
لینک کاربری گیلان رو بدین

عزیزم لطفا تاپیکم رو که فرستادم پاک کنhttps://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3839362&slug=خانم-هایی-که-بینی-عمل-کردن-لطف-کنید-نظر-بدیدعکس&postId=122187631

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار

سلام خسته نباشی خدا قوت ،،،عزیزم بی زحمت تایپک آخرم حذف کن به خدا با گوشیم نمی تونم لینگ بزارم درمورد شوهرای عجیب نی نی سایت گفتم می ترسم شوهرم بخونه چون رمز ورود به نی نی سایتو داره لطفا حذفش کنید ممنونم خدا خیرت بده

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
تذکر میدیم دفعه بعد قطع میشن گزارش بزنین

آبجی بیا لطفا پیام دادم بخون

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
سلام نیی نی یار جان من مانیا هستم .گفتید بگید تا فعال کنم .ممنون

سلام عزیزم فعال شد

از این به بعد هر وقت خواستین هر تاپیکی بزنین تاپیکهای منو چک کنین شاید تاپیک زده باشم که ممنوعه کلا هر اتفاق و حادثه ای ممنوع هست تاپیک واسش

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar