2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3410 بازدید | 254 پست
مرسی گلی لطف میکنید😍🌹

سلام عزیزم فعال شد

از این به بعد هر وقت خواستین هر تاپیکی بزنین تاپیکهای منو چک کنین شاید تاپیک زده باشم که ممنوعه کلا هر اتفاق و حادثه ای ممنوع هست تاپیک واسش

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم فعال شد از این به بعد هر وقت خواستین هر تاپیکی بزنین تاپیکهای منو چک کنین شاید تاپیک زده ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردین😍🌹 چشم😘 چه جوری میتونم اسم کاربری رو تغییر بدم؟

نی نی یار  

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

نی نی یار من که تاپیک کرونا نزدم و اصلا نمی خواستمم که بزنم ولی هرچی فکر می کنم دلیلشو نمی فهم چرا اونایی که این تاپیکو بزنن باید قطع کاربری شن چون آخه این موضوع نه سیاسیه نه حاوی کلمات بدیه لطفا بهم اطلاع بدید چرا؟

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       
جوک ؟ اگر نیان بگن امده ایران و الان پشت دره عیبی نداره من فقط میخوام انرژی منفی ندن انقدر

خب اگه تاپیک کرونا دارای محتوای انرژی منفی نداشته باشه چی؟

من که البته نزدم و نمی زنم ولی تو سایت تو تاپیکای دیگه پیگیرش شدم چون برام اهمیت داره شاید کسی تاپیکی در رابطه باهش بزنه کهخیالمونو راحت کنه که خودمون و کسی نمی گیره

نی نی یار جان دیشب یه نفر تو تاپیک من که گفتم خواهرم مجددا و به فاصله ی کم از سرما خوردگیش نصفه شب یهو تب کرده بود نوشت اعلائم کرونا رو داره و من با اینکه دیشب خیلی ترسیده و نگران خواهرم بودم خودم متوجه شدم که چنین مسئله ای در رابطه با خواهرم وجود نداره و اون بنده خدا هم شاید از روی دلسوزی گفته و به خاطر بی اطلاعیش نمی خوام که قطع کاربری بشه و اینکه به نظرم خود طرف نه فقط در رابطه با کرونا بلکه تو هرمسئله ای خودش باید بسنجه که چی درست و چی نادرسته و خیلی راحت از هر حرفی تحت تائثیر قرار نگیره.

نی نی یار جان دیشب یه نفر تو تاپیک من که گفتم خواهرم مجددا و به فاصله ی کم از سرما خوردگیش نصفه شب ی ...

عزیزم واسه کرونا کسی رو قطع نمی کنم هر کس رو هم قطع کردم باز میکنم کاربریش رو

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

ممنون جواب دادید

مرسی ببخشید☺

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2976985/خانومایی-که-به-تازگی-طلاق-گرفتن-لطفا-بیاین?

page=1

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
سلام عزیزم فعال شد از این به بعد هر وقت خواستین هر تاپیکی بزنین تاپیکهای منو چک کنین شاید تاپیک زده ...

نی نی یار جون اگه میشه این دوتا رو برام پاک کنین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2976913/بیاین-با-نظراتتون-کمکم-کنین?postId=96851263

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.