2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه کنید

3410 بازدید | 254 پست

سلام

تاپیک کرونا نزنین ممنوع هست و من قطعتون میکنم

حالا من هر چی میگم گوش ندین بعد قطع میشین دوستاتون رو میفرستین میگین قطع شدم فعال کن

فعال نمی کنم فعلا

حالا تاپیک کرونا بزنین منم قطعتون کنم  

اطلاع رسانی کنین بقیه قطع نشن

دوستاتون رو تگ کنین

انقدر اذیت نکنین منو مدام دارم تذکر میدم اخرم ثانیه ثانیه تاپیک میزنین

گزارش بزنین به جای پست گذاشتن

وقتی ببینم گزارش نزدین پست گذاشتین شما رو هم میبندم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

ای کاش میشد اونایی که به کاربرای دیگه حرفای توهین امیز میزنن مثل(خاک تو سرت احمق بیشعور)ایناروهم ببندید

بیایید متحد شیم برای اونایی که تو اینستا هرزگی تبلیغ میکنن گزارش بزنیم نسلشون منقرض بشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرونا چی چی هست ؟؟یکی،منو آگاه کنه

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  
ای کاش میشد اونایی که به کاربرای دیگه حرفای توهین امیز میزنن مثل(خاک تو سرت احمق بیشعور)ایناروهم ببن ...

تذکر میدیم دفعه بعد قطع میشن گزارش بزنین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

نی،نی یار عزیز و مهربوووونم یه سوال بپرسم؟؟؟عکس،پروفایلتون بچه خودتونه؟  

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  
دوستاتون رو تگ کنین قطع نشن چیزی نیست عزیزم    

بااااجه باااجه نی نی یار جونی..هر چی،هست جـــیزه  ...شما جون بخواه  

نه عزیزم بچه یکی از کاربراست

مرررسی،که جواب دادین ...مهربونترین نی نی یار کی بودی شمااااااا