2777
2789
عنوان

ماه درد چجوریه؟

243 بازدید | 19 پست

ماه اخرم

گاهی دلدر،گاهی کمردرد،گاهی انقباض سر رحم،گاهی درد پهلو دارم

لگنمم یکسره درد میکنه

اینارو بهش میگن ماه درد؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بله. هر دقیقه ی جات درد می‌کنه

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کی میشه تیکر من برسه به فقط یک هفته باقی مانده😂🤦🏻‍♀️

منم وقتی کسی تیکرش 6یا 5یا پایینتر بود میگفتم کی میشه منم باین روزا برسم خیلی زووود گذشت بعضی وقتا پیش خودم میگم چقد زود گذشت مخصوصا از 20هفتگی به بعد

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
منم وقتی کسی تیکرش 6یا 5یا پایینتر بود میگفتم کی میشه منم باین روزا برسم خیلی زووود گذشت بعضی وقتا پ ...

وای منم همش به اونایی که تیکرشون کم مونده نگاه میکنم میگم خوشا به سعادتت😅

انشاءالله همه مون بارداری سالم و زایمان راحت داشته باشیم

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
وای منم همش به اونایی که تیکرشون کم مونده نگاه میکنم میگم خوشا به سعادتت😅 انشاءالله همه مون باردار ...

انشا... از دوران بارداریت لذت ببر چشم بهم بزنی گذشته فقط لذت ببر... انشا.. زایمان خوب و راحتی داشته باشی و نی نی توپولو بیاد بغلت😍

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
انشا... از دوران بارداریت لذت ببر چشم بهم بزنی گذشته فقط لذت ببر... انشا.. زایمان خوب و راحتی داشته ...

مرسی از دلگرمی ت عزیزجان

همچنین دخمل گلی شما😍😘

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
بله. هر دقیقه ی جات درد می‌کنه

ممنون گلم😘

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ما میگیم دردِ ماه  ...  شما میگید ماه درد😁🤭

😆

بله زایمانت خیلی هم نزدیکه انشالله بسلامتی

جدی

تاریخ تقریبیم 25 بهمنه بنظر شما ممکنه زودتر بشه؟

شما دقیقا چندهفته این؟ من تو 34هفتم پهلوهام چنروزه درد میگیره نگرانم میکنه... کسی اطلاع داره طبیعیه ...

من تو هفته37هستم

بنظرم با دکترت صحبت کن چون من چند روز پیش ابن درد رو داشتم