2777
2789
پس کیارو شاخ کنیم😂

کسی که ازش چیزی یاد بگیرید و براتون مفید باشن نه اینا

آخه یه مشت لاشی و دزدن که با سایتای شرط بندی جیب مردم احمق رو خالی میکنن و با اون پولا باعث حسرت بیننده میشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخي كوچولوت بدنيا اومد؟😍 يه عكس چشم باااااااز بده ازش😍 تولوخداااااا

سلام عزیزم  اره واضح نیست چشم هاش چه رنگی ☹ولی بدار الان میذارم 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
نیلی خیلی لوسه 

لوسه اما واقعا بهش میاد.

ب هر دختری نمیاد این لوسی.واقعا خیلی مهربونه و دلش هنوز پاکه.من خودم از ادمای لوس بدم میاد ولی این دختر خیلی تودل بروعه.

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
چون ک خوششونه ادم حسابی نیسن!ما حسابیم ک همه اش تو عذا به سر میبریم

چه ربطی داره ؟؟؟ چون خوشن پس ادم حسابین ؟

چقدر فکرت کوچیکه که اینا بنظرت ادم حسابین

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
کسی که ازش چیزی یاد بگیرید و براتون مفید باشن نه اینا آخه یه مشت لاشی و دزدن که با سایتای شرط بندی ...

عزیزم ماک نمیتونیم خوش باشیم حداقل تفریح اینارو میبینیم اون احمقام برن توسایت گول بخورن.سایت ترفندو شعرو....هم عضوم

چون ک خوششونه ادم حسابی نیسن!ما حسابیم ک همه اش تو عذا به سر میبریم

😣

کسی که همه روابط جنسیشونو 

و حرفای زشت و ناجورشونو تو فضای مجازی پخش میکنن از نظر من خیلی بیشخصیتن حالا چون پولدارن از نظر شما ادم حسابی بنظر میرسن حتما!

چه ربطی داره ؟؟؟ چون خوشن پس ادم حسابین ؟ چقدر فکرت کوچیکه که اینا بنظرت ادم حسابین

باش توراست میگی!واینک تاسف برای خودت بخور با فکرو قضاوت بیجات

😣 کسی که همه روابط جنسیشونو  و حرفای زشت و ناجورشونو تو فضای مجازی پخش میکنن از نظر من ...

فوق العاده بی شخصیت و بی فرهنگ و بی سوادن

باش توراست میگی!واینک تاسف برای خودت بخور با فکرو قضاوت بیجات

مگه برات تاسف خوردم که میگی برای خودت بخور 🤣🤣🤣🤣

خدا شفات بده واقعا لیاقتت همونه بری بشینی چهار ادم بی فرهنگ رو نگاه کنی حسرت بخوری 🤣🤣🤮🤮

فقط معین و شادی😍

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣