2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لازم نیست کاری کنی اون خودش بخواد حرف میزنه

دوستم داره فقط تو گروه حرف میزنه منتظر من فقط با اون حرف بزنم وقتی ساکتم کفری میشه میخواد با در اوردن لجم ب حرف بیارتم از طرف دیگم ی دختر چسب اینه

خوشبختی جوونا صلوات ☺
دوستم داره فقط تو گروه حرف میزنه منتظر من فقط با اون حرف بزنم وقتی ساکتم کفری میشه میخواد با در اورد ...

کتاب زنان زیرک رو بخون 

واقعا لازم نیست برای به دست آوردن یه مرد کاری کنی 

تو فقط باید به خودت اهمیت بدی و احترام بذاری و اون خودش اگه خوشش بیاددپا پیش میذاره 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
باید بهش امار بدی دیگه

خیلی توجه میخواد دلش میخواد از بین پسرا فقط با اون حرف بزنم حتی جاهای اضطراریم درک نمیکنه چیکار کنم؟

خوشبختی جوونا صلوات ☺
کتاب زنان زیرک رو بخون  واقعا لازم نیست برای به دست آوردن یه مرد کاری کنی  تو فقط ...

چ میدونم چیزی که تو واقعیت میبینم این نیست توجه ب هر کی کنی میاد سمتت

خوشبختی جوونا صلوات ☺
چ میدونم چیزی که تو واقعیت میبینم این نیست توجه ب هر کی کنی میاد سمتت

نه عزیزم حرفت اشتباهه درسته با جلب توجه مرددجذب میشه اما زن هم در این صورت به یه گزینه دم دستی تبدیل میشه و دوره مصرفش سر میاد 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
اگه من کارم درست پ جرا تا الان ازدواج نکردم مردم از تنهایی

چه ربطی داره؟

وقتش که بشه ازدواج میکنی

مگه فقط دوستی به ازدواج ختم میشه

موای هزار تا مشکل واسه خودت درست کنی که آیا با طرف ازدواج کنی یا نه و آیا اصلا فرد مناسبیه یا صرفا ازدواج مهمه.

چندسالتون هست؟

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی