2789
عنوان

جذب چجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 30 پست
خیلی توجه میخواد دلش میخواد از بین پسرا فقط با اون حرف بزنم حتی جاهای اضطراریم درک نمیکنه چیکار کنم؟

خوب بهش توجه کن دیگه

این ربطی به جذب نداره که

جاهای اضطراری یعنی مثلا چی؟🤔😂❤

چه ربطی داره؟ وقتش که بشه ازدواج میکنی مگه فقط دوستی به ازدواج ختم میشه موای هزار تا مشکل واسه خو ...

چ میدونم ب دل من نشسته هر چی خواستگار سنتی میاد خوب نیست 24 

چ مشکلی این همه ادم دوست شدن اخه 

خالا فوفش ی هفته

خوشبختی جوونا صلوات ☺

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه عزیزم حرفت اشتباهه درسته با جلب توجه مرددجذب میشه اما زن هم در این صورت به یه گزینه دم دستی تبدیل ...

نمیدونم مطمعنی دم دستی همچین دختری ؟

اخه ب چش دیدم دختری جند تا دوست پسر داست با اخری ازدواج کرد

خوشبختی جوونا صلوات ☺
خوب بهش توجه کن دیگه این ربطی به جذب نداره که جاهای اضطراری یعنی مثلا چی؟🤔😂❤

دایم بهش توجه کنم.

یعنی سر امتحان فاصله داره تقلب میخوام میخواد که از اون بخوام

خوشبختی جوونا صلوات ☺
دایم بهش توجه کنم. یعنی سر امتحان فاصله داره تقلب میخوام میخواد که از اون بخوام

اهان خوب پس طرف غیر منطقیه😑

با این جور پسرا ادم اعصابش خورد میشه به نظرم اما خودت بهتر میدونی

چ میدونم ب دل من نشسته هر چی خواستگار سنتی میاد خوب نیست 24  چ مشکلی این همه ادم دوست شدن اخه& ...

به نظر من ارزش یه دختر بیشتر از اینه که خودشو کوچیک کنه و هم دهن پسرا بشه

بعدم خدا رو از خودش ناراضی کنه و....

شما مشخصاتی رو که دوست داری همسرت داشته باشه خیلی راحت با خدا درمیون بذار و ببین خدا چه میکنه.

زمان جاهلیت زنها با ظاهر و.... باعث جذب موقتی و... مرد میشدن

اسلام اومد که این کارهای زمان جاهلی رو از بین ببره و به شخص زن بها بده.میگه لازم نیست خودتو کوچیک کنی و واسه جذب علاقه پا روی پاکی و...بذاری 

صبر کن تا بیان التماست کنن.

خود دانی عزیزم.

خوشبخت و پایدار باشی

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
نمیدونم مطمعنی دم دستی همچین دختری ؟ اخه ب چش دیدم دختری جند تا دوست پسر داست با اخری ازدواج کرد

دختر چند دوست پسره با دختری که خودشو به اب و آتیش میزنه برای جلب توجه پسر مورد علاقه اش فرق داره 

من با درست و غلط رفتار اون دختر کار ندارم اما چون دخترای چند دوست پسره معمولا وقتی برای گله و شکایت و ناله و زورچپونی ندارن گزینه های بیخیالی هستن  یعنی میگن اینکنشد اون اون نشد این پافشاری رو مورد خاصی ندارن به خاطر همین پسرا بیشتر جذبشون میشن 

درست ترش اینه که دخترای خوب هم از تمام خودشون برای کیس مورد نظر مایه نذارن بیشتر به خودشون و زندگیشون سرگرم باشن تا مرد احساس کنه واقعا با یه ملکه طرفه نه یه پادری 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
دختر چند دوست پسره با دختری که خودشو به اب و آتیش میزنه برای جلب توجه پسر مورد علاقه اش فرق داره&nbs ...

واقعا پسرا جذب چند دوست پسره ها میشن ؟😳

خوشبختی جوونا صلوات ☺
دختر چند دوست پسره با دختری که خودشو به اب و آتیش میزنه برای جلب توجه پسر مورد علاقه اش فرق داره&nbs ...

اون بدبختی که مثل من اهل دوستی نیست چی ؟

خوشبختی جوونا صلوات ☺
واقعا پسرا جذب چند دوست پسره ها میشن ؟😳

نه جذب دخترای بیخیال و سرخوش میشن 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
به نظر من ارزش یه دختر بیشتر از اینه که خودشو کوچیک کنه و هم دهن پسرا بشه بعدم خدا رو از خودش ناراض ...

سلام من پسر هستم . واقعا متوجه حرفتون نمیشم این دیگه چه جور حرف زدنه!!!

ه نظر من ارزش یه دختر بیشتر از اینه که خودشو کوچیک کنه و هم دهن پسرا بشه

دست بالای دست بسیار است . ♥پسر 22 ساله♥
اون بدبختی که مثل من اهل دوستی نیست چی ؟

باید مثل ملکه ها رفتار کنه پسر باید حس کنه باید برای داشتن جلب نظر دختر یه کاری بکنه همیشه به این فکر کنه چه کار کنم تو رابطه بمونه اگه مطمئن شد از عاشق بودن و وابستگی دختر کار تمومه دیگه زحمتی به خودش نمیده 

دو جور فکر میکنه یا این دختر عاشق همه میشه 

یا من اونقدر خاصم که هرچی بشه باهام میمونه پس میتونم با گزینه های بهتری هم باشم 

در هر دو صورت دختره باخته 

اخه مگه تجربه داشتی ما ی بیخیال سر خوش داریم 

تجربه داشتم زنایی جذابن که مثل جذابا رفتار کنن اما نه برای جلب نظر بقیه برای خودشون اونوقت بدون اینکه بخوان بقیه هم جذبشون میشن 

سلام من پسر هستم . واقعا متوجه حرفتون نمیشم این دیگه چه جور حرف زدنه!!! ه نظر من ارزش یه دختر ب ...

حرفام حقیقنه

توقعی ندارم همه پسرا قبول داشته باشن

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی