2777
2789
عنوان

بنظر من...

182 بازدید | 19 پست

بنظر من ادم با شوهرش هر مشکلی داشته باشه دوران عقد و نامزدی, اون مشکلو زیر سقف حتی بدتر هم داره یعنی اینکه فکر کنی بری زیر ی سقف درست میشه اشتباهه...

تجربه خود من روز بله برون عمه هام بم گفتن مادرش خیلی روش مسلطه ها...دوران عقد بحث و دعوا زیاد داشتیم برای دخالتای خونوادش و عدم مدیریت شوهر...اختیار زندگیشو نداشت و دیگران تصمیم میگرفتن غیر مستقیم و براش دیکته میکردن....متاسفانه اون دورانم گفتیم خب شاید با اونا زندگی میکنه مجبوره مطیعشون باشه..

رفتیم زیر ی سقف بدتر شد که بهتر نشد...دخترای مجرد فکر نکنید برید زیر ی سقف میاد سمت شما درست میشه....بدتر میشه که بهتر نمیشه...

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه اینطور نیستن و حرفتون رو قبول ندارم برعکس بعضی ها میرن زیر یه سقف مشکلشون حل میشه من خود من

بیشتر توضیح میدین...

معمولا تو دوران نامزدی و و عقد با چشم بسته تصمیم میگیریم.... وقتی میری زیر یه سقف و اون مشکل درست که نمیشه هیچ، بار ها و بار ها تکرار میشه!  تازه میفهمی چه غلطی کردی😥

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
بیشتر توضیح میدین...

تو نامزدی یه سری مشکلات بود چون نسبت بهم شناخت کافی نداشتیم مخصوصا اخلاق رو رفتار

و همین دخالت های دیگران زیاد بود

وقتی رفتیم سر زندگی دخالت ها قطع شد

و بعد از مدتی بهم شناخت پیدا کردیم و خدا شکر بعد 4 سال هیچ مشکلی نداریم تا این حد غریبه ما رو میبینه فکر میکنه دوست پسر و دوست دختریم

ببخش بخند فراموش کن ❤
تو نامزدی یه سری مشکلات بود چون نسبت بهم شناخت کافی نداشتیم مخصوصا اخلاق رو رفتار و همین دخالت های ...

مال من عزیزم فکر میکردم اینجوری باشه گفتم بریم سر خونه زندگیمون خونوادش دست از سرمون برمیدارن...متاسفانه بدتر شد...تماسا بیشتر...کنترل بیشتر...

خود شوهرمم همکاری نکرد و نمیکنه برای بهبود زندگی...و اشتباهات خودشو خونوادشو نمیپذیره...

مردای وابسته همینن نه تنها خودشون وابستن شمارو هم میخوان مطیع کنن 

دقیقا

مادرش میخواست منم عین پسرش تحت سلطش باشمو توو مشتش بعد که دید ازین خبرا نیست خیلی توو ذوقش خورد