2777
2789
عنوان

صیغه محرمیت

| مشاهده متن کامل بحث + 10941 بازدید | 82 پست
خواهر من با یه آقا پسری صیغه محرمیت خوندن الان آقا پسر میگه که باید من اندامتو کامل ببینم که اگه مشک ...

ببخشیدا احمق نشه خواهرت ....به خواهرت حرف زدنویادبدین  بعد ببین عشق بالاتر ازاین حرفهاست بگه بره برو یه جا دیگه سوت بزنه رونده بزاره بیاد تابه گوه خوردن بیفته

اصلا درست نیس به نظرم .اگه میخوان رابطه جنسی داشته باشن خوب ازدواج کنن .اینقد سخته که جلو خودشونو بگ ...

پسره نمیخواد رابطه داشته باشه میگم فقط ببینم  . نمیدونم والا  من حس خوبی ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا کاری به بُعد مذهبیش ندارم ولی رابطه جنسی توی دوران شناخت ممکنه منجر به تصمیم اشتباه بشه. اینو ا ...

دقیقا 

نه تنها رابطه جنسی که حتی محرمیت قبل از جواب مثبت نهایی باعث ایجاد روابط عاطفی میشه

که صددرصد روی تصمیم نهایی تاثیر گذاره

حتی اگر دختر از نظر عقلی به این نتیجه برسه بدرد هم نمیخورن؛ بازم بدلیل این وابستگی عاطفی جواب مثبت میده

خصوصا دختری که اهل دوستی و ... نبوده

منکه متاهل هستم بچه دارم . برای خواهرم این سوالو پرسیدم خواستم ببینم خانوم ها ی این سایت نظرشون چیه ...

صیغه هم خیلی خوبه اما فقط برای شناخت بیشتر باشه هیچ رابطه ای هم نداشته باشن حتی دست دادن چون نامحرم هستند

خدایا آن ده که آن به 
ببخشیدا احمق نشه خواهرت ....به خواهرت حرف زدنویادبدین  بعد ببین عشق بالاتر ازاین حرفهاست بگه بر ...

ای بابا این خواهر من انقدر کم رو هست درخواستشو قبول نکرده ولی هیچ جوابی هم بهش نداده اصلا روش نشده چیزی بگه

تا جایی ک من مطالعه داشتم این صیغه ای ک بین دختر و پسر خونده میشه قبل از عقد ، صیغه ی غیر مدخوله هست و همونطور هم ک از اسمش معلومه اصلا و ابدا جایز نیس ک در حد رابطه و اینا پیش بره ،فقط برای اینه ک در حد دست دادن باشه یا یه جایی نوشته بود مثلا اگر روسری دختر خانم رفت عقب و مقداری از موهاش معلوم شد گناهی نباشه .در همین حد. تازه نوشته بود ک تا جایی ک امکانش هست بقیه باخبر نشن چون اگر بهم بخوره و به عقد منجر نشه برای خانواده دختر زیاد وجهه خوبی نداره .

پسره نمیخواد رابطه داشته باشه میگم فقط ببینم  . نمیدونم والا  من حس خوبی ندارم

نه بیاد داشته باشه دختر توخودت توشبهه ای چه برسه بخای کی خواهر تو راهنمایی کنی  صیغه فقط واسه آشنایی وشناخته  از هر زیبایی زیباتر هم هست نکنین لطفا به خواهر تون راهنمایی درست بدین اگه نمی تونیم به یه شخص دانا واگاه درمین بزارین تا حرف زدن و روابط رو به خواهر تون یاد بده

پسره نمیخواد رابطه داشته باشه میگم فقط ببینم  . نمیدونم والا  من حس خوبی ندارم

عزیزم الان فقط میگه ببینم رابط نمیخوام بعدا میگه من خو دیدمت از چی میترسی اینا حرفای خام کنند رابط میخواد بنظرم این داره با استفاده از صیغه سو استفاد میکنه 

خواهشا مطلبی که بالا نوشتم بخونید و نظرتون رو بگید

عزیزم من که از پیشنهاد این آقا به خواهرتون اصلا خوشم نیومد ایشون دنبال رابطه هستن مگه میشه اندام خواهرت رو ببینه ورابطه برقرار نکنه با عقل جور در نمیاد

ای بابا این خواهر من انقدر کم رو هست درخواستشو قبول نکرده ولی هیچ جوابی هم بهش نداده اصلا روش نشده چ ...

به خاطر همین میگم اینقدر باید درمورد مسائل مختلف بهش آگاهی بدین و صحبت کنین تا اعتماد به نفس پیدا کنه وگرنه تو زندگی به خاطرت کمرویی کلی آسیب میبینه

نه بیاد داشته باشه دختر توخودت توشبهه ای چه برسه بخای کی خواهر تو راهنمایی کنی  صیغه فقط واسه آ ...

نه منکه بهش گفتم کار خوبی کردی جوابشو ندادی منم مخالفم منتها یه خانومی گفت اونم حق داره همسرشو یک بار ببینه حتی تو خواستگاری دختر میتونه سر لخت بیاد یکسری از این حرفا شنیدم نمیدونم چه قدر این حرفا صحت داره