2777
2789
عنوان

صیغه محرمیت

| مشاهده متن کامل بحث + 10941 بازدید | 82 پست
خیلییییییییییییییی حرفش بد بود اصلا نمیتونم حضم کنم . به نظرتون به پدرم بگم؟ 

بستگی داره تا کجا پیش رفتید تو خواستگاری و شناختش

و اصلا جواب مثبت دادید یا نه

و چقدر قضیه جدیه

درهرصورت میگن مردا بهتر هم جنس خودشونو میشناسن😅

خواهر من با یه آقا پسری صیغه محرمیت خوندن الان آقا پسر میگه که باید من اندامتو کامل ببینم که اگه مشک ...

حالا پسره هم خوب مطرح نکرده احساس کالا بودن به ادم دست میده ولی اگه هدف ازدواجه و صیغه محرمیت هم خونده شده اشکالی نداره که بعدن باب میل هم نباشه سردی میاره....

ولی خوب نوع و نحوه مطرح کردنش هم مهمه خب...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر من با یه آقا پسری صیغه محرمیت خوندن الان آقا پسر میگه که باید من اندامتو کامل ببینم که اگه مشک ...

اینجوری نامردیه اخه پسره فکر کرده اومده کالا بخره؟؟؟

حالا به خواست و رغبت و تمایل هر دو چه دختر و چه پسر ...

هر دو یه معاشقه با هم داشته باشته باشن چون حلاله حلاله  ولی نه رابطه کامل زناشویی ....

ولی اینکه پسر بگه بیا لخت شو ببینم خوشم میاد یا نه ... زشته و نامردیه مدل گفتنش ....میتونه عاشقانه بیاد جلو البته واقعی نه تظاهر و کلک .... با نازو نوازش نزدیک بشه حالا دخترم اجازه میده کمی لختش  و ببینه .... ولی دختر باید زرنگ باشه و در حد محدود پسر اجازه نده پسر بی ارزشش کنه 

اینجوری نامردیه اخه پسره فکر کرده اومده کالا بخره؟؟؟ حالا به خواست و رغبت و تمایل هر دو چه دختر و چ ...

مرسی از نظرتون . به هر حال خواهر من در کل خیلی موافق نبود الانم یکم میونشون شکرآب شده در حالی که هموخیلی همو دوست دارن البته میدونم از روی کنجکاوی اون آقا یه همچین حرفی زده خواسته ببینه چی انتخاب کرده ولی لحنش خوب نبوده ممنون از همگی که نظراتشونو گفتن

مرسی از نظرتون . به هر حال خواهر من در کل خیلی موافق نبود الانم یکم میونشون شکرآب شده در حالی که همو ...

خب دوست داشتن مهمه .... من و شوهرم هم قبل از عقد صیغه کردیم یک ماه که شوهرم اصرار داشت به یسری برنامه هاااا....

خب مردا همینن دیگه .... زن میگیرن که دیگه اصلا نمیتونن خودشونو نگه دارن....ما هم در حد محدود روابط داشتیم تو صیغه ولی خب ما صد در صد مطمئن بودیم ازدواج میکنیم با هم نه اینکه ببینم که ایا میپسندیم یا نه.... اینجوری نبود که من اصلا نمیذاشتم....

اگه هدف ازدواجه که اشکال نداره البته نه رابطه کامل زناشویی

منکه متاهل هستم بچه دارم . برای خواهرم این سوالو پرسیدم خواستم ببینم خانوم ها ی این سایت نظرشون چیه ...

بسیار کار درستیه ومنطقی.حالا تا چقدر رابطه باشه به طرفین بستگی داره ولی هم قانونیه هم شرعی.حلال خداست.تو بین خانواده های غیرمذهبی هم دیدم که انجام دادن قبل از ازدواج دائم وکاملا هم راضی بودن چون بعضی هاشون دیدن طرفین به هم نمیخورن وجدا شدن ویه عده هم فهمیدن طرفشون همونیه که میخوان.

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
حس بدی ب پسره پیدا کردم🤨🤨حالا دختره بگه ببینم اشکال نداره ی سایزی چیزی داره دیگ لامصب...ولی واس زن ...

برای زن هم میتونه مشکل داشته باشه.درضمن لازمه که هم پسر هم دختر راضی باشن از هم

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
برای زن هم میتونه مشکل داشته باشه.درضمن لازمه که هم پسر هم دختر راضی باشن از هم

سلام خانم ببخشید بعد این مدت سوال منم هست ممنون میشم   کمکم کنید من با یه پسرینامزد هستم برای ازدواج که آلمان هستش و گفته بیا محرم بشیم تا دو ماه دیگه که میام  دائمی کنیم با اینکه من بیوه هستم ولی اطلاعی از شرایط صیغه و محرمیت موقت ندارم  اینکه مثلا بگه بدنت رو ببینم اجازه بدم یا مثلا اگ بخاد س ک س ...خیلی بروم مهمه فدات