2777
2789
عنوان

صیغه محرمیت

| مشاهده متن کامل بحث + 10941 بازدید | 82 پست
وای این خانمه گوه خورده ....نکن دتر من.....ببین دخترهای خودشون و لخت کنن... عزیز دلم ازدواج وزندگی ب ...

حتما مرسی عزیزم  . خدا آخر عاقبت هممونو به خصوص خواهر منو به خیر کنه . خیلی ناراحتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی امین مواظب باش خودت به آگاهی برس تا بتونی بهتر راهنمایی کنی موفق و خوشبخت باشین

حتما عزیزم . اگه بابام بفهمه این حرفایی که پسره زده بیچارش میکنه . خواهرم فقط به من گفته

ببین الان میخواد اندام خواهرتو ببینه که بدون ایراد نباشه بعد از زایمان و موقع کهولت سن که آدم ناخودآگاه اندامش بهم میریزه از خواهرتون یعنی دیگه خوشش نمیاد؟  

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
دقیقا یک آدم عادی همچین چیز براش ملاک نیست این یکجای کارش میلنگه

بعد ایشون فکر کرده بدن زن باید پرفکت و بدون ایراد باشه ظاهرا بدون شلی بدون استرچ مارک بدون لک و..

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
بعد ایشون فکر کرده بدن زن باید پرفکت و بدون ایراد باشه ظاهرا بدون شلی بدون استرچ مارک بدون لک و..

من حقیقتا فکر میکنم چون بهم محرم شدن یه جوری میخواسته به خواهرم نزدیک بشه و یک همچین بهانه ای آورده . معمولا زوج ها و قتی بهم محرم میشن دوست دارن همو ببوسن یا درآغوش بگیرن یا کارهای دیگه  . از اون طرف خواهر من بعد از محرمیت اصلا به اون آقا نزدیک نشد و اون هم خواسته یه جوری نزدیک بشه شدیدا پدرم توصیه کرده که بهم زیاد نزدیک نشن ای کاش محرمشون نمیکرد  . من که نشدم

من حقیقتا فکر میکنم چون بهم محرم شدن یه جوری میخواسته به خواهرم نزدیک بشه و یک همچین بهانه ای آورده ...

اینی که میگی هست

ولی بازم داری خوشبینانه نگاه میکنی

چون خودش گفته تا اگر باب میلم نبودی بگم😐

مشخصه با جدیت هم همچین حرفی زده

نه شوخی شوخی یا بخواد از روی عشق و علاقه سربسر خواهرت گذاشته باشه

بازم خودت  بهتر درجریان شخصیت اون آدمی و درستتر میتونی قضاوت کنی🤷🏻‍♀️

اینی که میگی هست ولی بازم داری خوشبینانه نگاه میکنی چون خودش گفته تا اگر باب میلم نبودی بگم😐 مشخ ...

خیلییییییییییییییی حرفش بد بود اصلا نمیتونم حضم کنم . به نظرتون به پدرم بگم؟