2777
2789
عنوان

صیغه محرمیت

| مشاهده متن کامل بحث + 10941 بازدید | 82 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من و همسرم اینجوری کردیم 

40روز حدودا صیغه خوندیم 

هیچ مشکلی هم وجود نداشت 

به نظر من وقتی یه دختر و پسر به قصد ازدواج باهم در ارتباط باشن حتی اگر صیغه‎ای هم نخونن بازم ممکنه شیطنت رو بکنن 

حتی تلفنی 

چون به هرحال یه حسی بینشون به وجود اومده 

اینکه صیغه نخونیم تا حد و حدود رعایت بشه همش کشکه 

کسی بخواد کاری بکنه با صیغه یا بی صیغه کارشو میکنه

فقط صیغه باعث میشه اون ارتباط یا شیطنت احتمالی لااقل گناه نباشه،البتههههه برای کسی که اعتقاد داره....

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
اها  ولی شما جلو تر نرید  چون هستند کسانی که در عقد به هم زدند یکی دختر همسایه خودمون &n ...

منکه متاهل هستم بچه دارم . برای خواهرم این سوالو پرسیدم خواستم ببینم خانوم ها ی این سایت نظرشون چیه و از تجربیاتشون بگن

بوسیدن دیدن اندام همدیگه آیا برای شما بوده ؟

به نظر من اشکال نداره دیدن اندام هم وقتی صیغه هستن ولی رابطه نه....

چون مهمه باید بینن از هم خوششون میاد یا نه.... صیغه نمیسن که در مورد اب و هوا و سیاست راحت تر حرف بزنن.... صیغه میشن که در مورد مهم ترین مسیله زندگی که  زناسوییه هم باهم حرف  بزنن تمایلات و خواسته ها و.... اصلا ظاهر و اندام همو باید ببینن چون خیلی مهمه 

به نظر من اشکال نداره دیدن اندام هم وقتی صیغه هستن ولی رابطه نه.... چون مهمه باید بینن از هم خوششون ...

خواهر من با یه آقا پسری صیغه محرمیت خوندن الان آقا پسر میگه که باید من اندامتو کامل ببینم که اگه مشکل داری مثلا ببخشید اگه بالاتنت مشکل داره  و باب میلم نیست همین الان بگم آیا اینطور صحبت کردن کار درستیه خواهر من که قبول نکرد و منم بدجور رفتم تو فکر که آیا این پسر با این طرز فکرش مناسب خواهر من هست یا نه از طرفی هم میگم شاید حقش باشه اندام زن آینده اش رو ببینه نمیدونم ؟؟؟؟؟؟؟ 

اصلا کاری به بُعد مذهبیش ندارم ولی رابطه جنسی توی دوران شناخت ممکنه منجر به تصمیم اشتباه بشه. اینو از دکتر هلاکویی شنیدم

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
خواهر من با یه آقا پسری صیغه محرمیت خوندن الان آقا پسر میگه که باید من اندامتو کامل ببینم که اگه مشک ...

حس بدی ب پسره پیدا کردم🤨🤨حالا دختره بگه ببینم اشکال نداره ی سایزی چیزی داره دیگ لامصب...ولی واس زن دیگ همشون ی جورن🤣

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام

اصلا درست نیس به نظرم .اگه میخوان رابطه جنسی داشته باشن خوب ازدواج کنن .اینقد سخته که جلو خودشونو بگیرن ؟؟؟!!این صیغه هم صرفا جهت آشنایی با اخلاقه .باهم یه کافه ای برن و صحبت کنن در مورد آینده و این مسائل .دیگه دیدن اندام و این چیزا یعنی چی اخه

خواهر من با یه آقا پسری صیغه محرمیت خوندن الان آقا پسر میگه که باید من اندامتو کامل ببینم که اگه مشک ...

نه همچین حقی رو نداره. الان بالاتنه پایین تنه باید چطور باشه که باب میل آقا باشه؟؟ بعدا هم یکی بهتر میبینه کلا همه میشن باب میلش. نخیر رو بهش ندید