2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 35 پست
الهی فداتشم هیچوقت نمیتونی مردم رو راضی نگه داری شعار نمیدم گلم چون طبیعیه و آدم نرمال باید واسش مه ...

درسته میگی عزیزم 

الان بعضی هاازدواج کردن پشیمون شدن بعضی هابه ظاهرخودشون خوب نشون میدن بعضی هاواقعاخوشبخت هستن 

من همیشه خوشبختی همه روخواستم نه حق کسی بدنکردم واقعا ولی بدجور بعضی هادلم شکوندن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته میگی عزیزم  الان بعضی هاازدواج کردن پشیمون شدن بعضی هابه ظاهرخودشون خوب نشون میدن بعضی ه ...

اونایی که دلتو شکوندن یه جایی ضربه شو میخورن شاید هم تا حالا خوردن

مگه دل شکستن الکیه گلم، واقعا هم درست میگی فدات 

توی همین نی نی سایت ببین چند نفر پشیمونن از ازدواج

بعضی ها هم تظاهر به خوشبختی میکنن گلم

این جام نمیشه همچیزتوصیح بدی خلاصه میگی همه قضاوت میکنن یامیگن دوست پسرت ول کن یامیگن بروکاربرودرس یامیگن شوهرچی یامیگن شوهرخوبه شمااولین کسی خوب راهنمایی کردی امیدداری مممنونم 💋

اونایی که دلتو شکوندن یه جایی ضربه شو میخورن شاید هم تا حالا خوردن مگه دل شکستن الکیه گلم، واقعا هم ...

من نمیخام کسی قضاوت کنم ولی دیدم که گفتم

من که هیچ کس نمیخشم هم روسپردم بخدا چون دل شکستن خیلی بده

خودم که تصمیم گرفتم بادوست پسرم باشم اگراومدش که اومداگرنیومدش خواستگارخوب داشتم میرم هرچی قسمتم بودولی بااینکه تصمیم گرفتم اینجوری بعضی حرفهادردداره بهت بزنن