2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدای چشمات ، منم دعا میکنم گلم  الهی که به حق فاطمه زهرا (س) یه زندگی عاشقانه داشته باشی

ممنونم دوست عزیزم انشاالله دعاهای شماهم مستجاب بشه من ازاین ناراحتم که درست سنم رفته بالاهمه دخترهافامیلمون ازدواج کردن من موندم خواهرم طلاق گرفته یکساله ولی یه آدمهای بهت معرفی میکنن که میگی ازدواج نکنم بهتره نمیدونم چراااااینجورین

علاقه به درس ندارم تادیپلم بازورخوندم خخخ

ای بابا 😂

به چی علاقه داری؟

ی مشغولیتی برا خودت درست کن که به ازدواج فکر نکنی 

من دوران مجردی همین کارو کردم رفتم سر کار ذهنم از ازدواج دوررشد تقریبا سال بعدش ی خواستگار خوب پیدا شد و ازدواج کردم 

شما هم سر خودت رو گرم کن دوست پسر رو به این تیت بذار کنار که خدا کمکت کنه و ی شوهر خوب برات پیدا بشه باور کن اثر داره 

ممنونم دوست عزیزم انشاالله دعاهای شماهم مستجاب بشه من ازاین ناراحتم که درست سنم رفته بالاهمه دخترهاف ...

فداتشم 28 سال که چیزی نیست

خواهر شوهر من 30 سالشه تازه یادش افتاد بره دانشگاه

مجرد هم هست ، میگه ازدواج درست و حسابی میخوام و بهتر از اینکه برم و عذاب بکشم توی خونه شوهر

ای بابا 😂 به چی علاقه داری؟ ی مشغولیتی برا خودت درست کن که به ازدواج فکر نکنی  من دوران مجر ...

سرنوشت اینجوری رقم زده من خواستم برم دانشگاه پدرم نذاشتن 

قبلاهم دوست پسرداشتم ولی جدی نبودن سرکارم میرفتم ولی قسمت نشد علاقه به خیلی چیزهادارم ولی شرایطم جوری نمیتونم ادامه بدم دوست پسرم انگاریه وسیله ای که ازشیطون هام دست بکشم دخترخوبی بشم واسه همین نگه داشتمش قست ام باهاش ازدواجه اونم بامن پاپیش نمیزاره 

فداتشم 28 سال که چیزی نیست خواهر شوهر من 30 سالشه تازه یادش افتاد بره دانشگاه مجرد هم هست ، میگه ا ...

توفامیل من موندم فقط بادوتادخترعمه ام ولی اونهاسیتشون به من نمیخوره خخخ

خواهرم یکسال طلاق گرفته 

کلاخیلی به ازدواج فکرمیکنم مشگلی هم ندارم ازنظرقیافه وتیپ وخانواده نمیدونم چراکسی چشم نداره من ببینه

نمیدونم والا اگه باعث نشه به گناه بیفتی نگهش دار 

ازوقتی اومده توزندگیم عاقل ترشدم وگناهم کمتریجوری آدم کرده و شدم فقط بااون یه بیرون میرم مطمینم دوستم داره ولی پاپیش نمیزاره نه کاری نه ادامه تحصیلی نه دوست خانوادگی نه دوست مدرسه ای نه رفیقی دارم همجاباخانواده میرم 

توفامیل من موندم فقط بادوتادخترعمه ام ولی اونهاسیتشون به من نمیخوره خخخ خواهرم یکسال طلاق گرفته&nbs ...

الهی فداتشم ، چرا یه طور دیگه فکر نمیکنی

خدا نمیذاره کسی بیاد سمتت که به صلاحت نیست

فداتشم مگه مسابقه ست که دخترهای فامیل ازدواج کردن و شما موندی؟ 

بذار با عشقت ازدواج کنی و زندگیت بهتر از همه باشه اونوقت اونا حسرت میخورن ،خواهرت رو ببین گلم 

دخترانگیش رو ، عزتش رو داد و دوباره برگشت ، الهی که خواهرت هم خوشبخت بشه اما میخواستم بدونی ازدواج درست باید باشه

فامیلهام هرچی ته انبارمونده به من معرفی میکنن نمیدونم چراانگارمیگن بزاربره 

دیگه چی میخواد

بعضی هاشون که میگن چادرخواستن بروبعضی هامیگن توعشق وتیپ وتفریح روکردی ارایشوکردی بروووواگراینجوری شددرست من تیپم خوبه ولی نه زیادی بازم نه زیادی بسته معمولی هستم توهمچیز

الهی فداتشم ، چرا یه طور دیگه فکر نمیکنی خدا نمیذاره کسی بیاد سمتت که به صلاحت نیست فداتشم مگه مسا ...

من درست خیلی به ازدواج فکرمیکنم ولی بعضی وقتهاکه میرم توفکرمیگم مسئولیت زندگی زیاده یه عمرزندگی بچه بازی نیست که برم فوری ازحرف مردن دلخورمیشم واقعابعضی وقتها

من درست خیلی به ازدواج فکرمیکنم ولی بعضی وقتهاکه میرم توفکرمیگم مسئولیت زندگی زیاده یه عمرزندگی بچه ...

الهی فداتشم هیچوقت نمیتونی مردم رو راضی نگه داری

شعار نمیدم گلم چون طبیعیه و آدم نرمال باید واسش مهم باشه مردم درباره ش چی فکر میکنن ، اما نه اینکه سرنوشت و زندگیت رو به خاطر اونا بخوای خراب کنی یا بهترین لحظات زندگیت با ناراحتی باشه

عزیزه دلم اونایی که بهت میگن چرا ازدواج نمیکنی و ... ببخشید اما از روی حسادت و حسرت هم هست 

چون کسی که حسادت نکنه نمیاد از روی خیر خواهی سوالی بپرسه که میدونه شخص ناراحت میشه