2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 57 پست
[QUOTE=122066620]مسی بخر[/QUOTE کریستال پایه مسی منظورته؟

نه کلا مس هست من اجیلی خوری و شیرینی خوری و شکلات خوری دارم برای پذیرایی قشنگ ولی رنگ تغییر می کنه البته اون روزی تو یه پیج زده بود روکش نانو داشته باشه رنگش ثابت حالا من کا اینجوری نداشتم نمی دونم واقعا رنگش تغییر نمی کنه یا ته

نه دیگه آرکوپال نگرفتم به جاش یه سرویس چینی۶نفره برا دم دستم‌گرفتم

خوشبخت باشی عزیزم کی گرفتی قیمتش چقدر شد

احتمال تحقق یک رویاست ک زندگی را لذت بخش می کند ❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمدونم الان مثلا سرویس پذیرایی چینی هم دیدم  ب نظرت بین همه ی سرویس پذیرایی ها کدوم شیک تره الا ...

من ویترین نگرفتم به نظرم راستش قدیمی شده بود دوست نداشتم 

ولی دوستم برای داخل ویترینش چک اصل گرفته بود کلی پول داده بود

کریستال اره مارک داره ساخت چک مثلا خیلی  گرون من که ترک گرفتم هر چند اونم الان گرون🙄

اره الان همه چی گرون شده

نمدونم الان مثلا سرویس پذیرایی چینی هم دیدم  ب نظرت بین همه ی سرویس پذیرایی ها کدوم شیک تره الا ...

من اون روزی یه مدل چینی دیدم عاشقش شدم شاید الان موقع خرید جهیزیه ام بود اون می خریدم ببین خودن چه طرحی دوست داری این مهم چون یه چیز سلیقه ای و سلیقه همه متفاوت 

من ویترین نگرفتم به نظرم راستش قدیمی شده بود دوست نداشتم  ولی دوستم برای داخل ویترینش چک اصل گ ...

منم برای ویترین خیلی دو دلم جای گزینش چی باشه ب نظرت؟ 

نه کلا مس هست من اجیلی خوری و شیرینی خوری و شکلات خوری دارم برای پذیرایی قشنگ ولی رنگ تغییر می کنه ا ...

رب گوجه بزن با دستمال بسابش

اول ی تیکشو ببین چطور میشه عین روز اول

منم برای ویترین خیلی دو دلم جای گزینش چی باشه ب نظرت؟ 

راستش من کلا به جای اینه شمعدون و ویترین یه کنسول خریدم( همسرم خزید جای اینه شمعدون) 

من تمام چینی و کریستالام داخل اون هم قشنگ هم جای بیهوده نگرفتی و حسابی جا داره 

من اون روزی یه مدل چینی دیدم عاشقش شدم شاید الان موقع خرید جهیزیه ام بود اون می خریدم ببین خودن چه ط ...

مامانم سرویس پذیراییش چینی خیلی خوشگله 

ولی نمدونم الان اکثرا چی میخرن برای پذیرایی؟

رب گوجه بزن با دستمال بسابش اول ی تیکشو ببین چطور میشه عین روز اول

می زنم باز با یه بار استفاده تیره میشه 🙄

من مس زیاد دارم قابلمه و سرویس آبگوشت خوری و ...

واقعا خیلی حوصله می خواد همشون هی رب بزنی حالا دنبالشم اگر واقعا راست باشه بدم همون نانو کنند برام

راستش من کلا به جای اینه شمعدون و ویترین یه کنسول خریدم( همسرم خزید جای اینه شمعدون)  من تمام ...

اره مخصوصا الان با خونه های کوچیک چیز بیهوده جا گیر رو باید حذف کرد