2777
2789
عنوان

وابستگی شدید ؛؛؛؛؛؛

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 25 پست
وای فداااش بشمممم مهربوووون چجور نخوردددیش الهی قربون دل بزرگش😍😍😍😍بچلونش فقط نمیخواد کاری‌کنی مث ...

ممنونم .  برادر شما چند سالشه ‌

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...
در ظاهر اصلا به من وابسته نیست و مثل بچه های وابسته به مادر بهم نمیچسبه و خیلی مستقله

میدونم چی میگه

خودش ضربه میخوره

حس میکنم ی جور وسواس و اضطراب داره

حالا ضرر نداره با ی مشاور صحبت کن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ممنونم .  برادر شما چند سالشه ‌

الان بزرگ شده...هفده سالشه...من ده سال ازش بزرگترم...اما مهربونیاش هنوز هس..ب یه شکل دیگه..خیلی خوبن اینجور پسرا..همیشه احساساتشونو بروز میدن

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .
الان بزرگ شده...هفده سالشه...من ده سال ازش بزرگترم...اما مهربونیاش هنوز هس..ب یه شکل دیگه..خیلی خوبن ...

این احساسات مشکلی برش پیش نیورده ؟؟؟ من خیلی نگرانشم

این احساسات مشکلی برش پیش نیورده ؟؟؟ من خیلی نگرانشم

نههه چه مشکلیییی ..از نظر اخلاقی از تمومممم پسرای فامیل پدری و مادریم سرررره همه هم میگن...با اینکه نوه آخری کل خاندانمونه..

نههه چه مشکلیییی ..از نظر اخلاقی از تمومممم پسرای فامیل پدری و مادریم سرررره همه هم میگن...با اینکه ...

خدا رو شکر عزیزم خدا براتون حفظش کنه.

البته من فکر میکنم چون پدر شوهرم تازه دفوت شده پسرم ترس از دست دادن داره .

خدا رو شکر عزیزم خدا براتون حفظش کنه. البته من فکر میکنم چون پدر شوهرم تازه دفوت شده پسرم ترس از دس ...

ممنونم...خدا رحمتشون کنه...شاید از این هم باشه...حتما مطمعنش کنید همیشه کنارش هستید دوسش دارین..بدون هیچ شرطی..بغلش کنید..بذارین احساساتشو بروز بده نریزه تو خودش..اون طفلیام اینجور احساساتشونو بروز‌میدن...خدا برای هم نگهتون داره❤❤

ممنونم...خدا رحمتشون کنه...شاید از این هم باشه...حتما مطمعنش کنید همیشه کنارش هستید دوسش دارین..بدون ...

چشم حتما . سلامت باشی

ای جون دلم، خدا حفظش کنه برات 

از قدیم گفتن پسر دلسوز مادره

شوهر منم همینطور بوده و هست، همیشه از همه عزیزانش دفاع میکنه و هواشونو تو همه مسائل زندگی داره.

اینا قلب و محبت خدایی دارن. 

ان شاءالله خدا به ما هم یه همچین پسری بده. آمین 

🌴💚🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌴💚🌸             خدا می بیند..اندکی صبر؛ سحر نزدیکست 🌼🌾
ای جون دلم، خدا حفظش کنه برات  از قدیم گفتن پسر دلسوز مادره شوهر منم همینطور بوده و هست، همیش ...

آمین عزیزم