2777
2789
این روشی که بهت گفتم همون لحظه بالا میاری ولی تو بیمارستان مسمومیت نشون نمیده.من خودم یبار با قرص خو ...

داداشم بهم گفت گمشو از خونه بیرون😭😭😭براش جون میدادم عمرمو گذاشتم برای تربیتش همه قسم میخورن سرش زحمتشو کشیدم بعد اینه جوابم

کاش میشد........
داداشم بهم گفت گمشو از خونه بیرون😭😭😭براش جون میدادم عمرمو گذاشتم برای تربیتش همه قسم میخورن سرش ز ...

بقران این حرفو داداش منم بهم گفته منو از خونش انداخت بیرون پیش زنش.میفهمم حالتو ولی سلامتیت مهم تره عزیزم.پشیمون میشه اینو بهت قول میدم

بغض..یعنی خنده های ساختگی...شکنجت بکنن و تو مبادا آخ بگی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بقران این حرفو داداش منم بهم گفته منو از خونش انداخت بیرون پیش زنش.میفهمم حالتو ولی سلامتیت مهم تره ...

آره ولی گفتم میخورم قرص میمیرم گفت زرمفت نزن و تحقیرم کرد

مریض نیستم خودمو بکشم ولی میخوام حالشونو بگیرم نگران بشن

کاش میشد........
آره ولی داداشم گفت گمشوبیرون از خونه.داداشی ک جون و عمرمو دادم براش

می فهمم. دلت باید خیلی شکسته باشه. قدرنشناسی دیدن خیلی بده. آدم احساس می کنه خستگی اون همه سال توی تنش مونده.

آدم گاهی یه حرفی می زنه که خودش بعدا خیلی پشیمون می شه و اون پشیمونی از هر چیزی عذاب آورتره. کمی صبر کن و ببین چی می شه. تو همچین موقعیتی نباید تصمیم گرفت. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!