2777
2789
الهی بمیرم😭😭😭پس دردمو میفهمی

خدانکنه گفتم ک میفهممت.شوهرم بچه روستا بود ولی تهران میشد منم خیلی دوسش داشتم اونموقع داداشم مسخرش کرد فوشش داد

بغض..یعنی خنده های ساختگی...شکنجت بکنن و تو مبادا آخ بگی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می فهمم. دلت باید خیلی شکسته باشه. قدرنشناسی دیدن خیلی بده. آدم احساس می کنه خستگی اون همه سال توی ت ...

خیلی بده😭😭😭من دختر تو کوچه دعوا میکردم با پسرا ده سال بزرگتر که چرا ب داداشم فلان گفتین اما اون

کاش میشد........
خیلی بده😭😭😭من دختر تو کوچه دعوا میکردم با پسرا ده سال بزرگتر که چرا ب داداشم فلان گفتین اما اون

عزیزم...چقدر دلتو شکسته...شاید از همین که با اون پسرا دعوا کردی ناراحت شده. مثلا اینجوری که خودشو مقصر دونسته که خواهرش مجبور شده این کارو بکنه. کمی صبر کن هر دوتون آروم بشین. بعد حرف بزنین و ببینین کی واقعا از چی ناراحت شده. بهش بگو همچین حرفی حتی وقتی از روی عصبانیت زده می شه، زحمت چند سال رو زیر سوال می بره. دل آدم می شکنه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
عزیزم...چقدر دلتو شکسته...شاید از همین که با اون پسرا دعوا کردی ناراحت شده. مثلا اینجوری که خودشو مق ...

نه این جریان پسرا واسه بچگیاشه.به شوهرم فحش داد گفتم توهین نکن گفت گمشو بیرون از خونه

کاش میشد........