2789
عنوان

حکمت خدا....

81 بازدید | 11 پست

بچه ها من برای دانشگاه نهایت تلاشم رو با همه وجود برای رشته ای که می خواستم کردم ولی نشد و حالا در رشته ای دیگه درس می خونم به نظر شما این حکمت خدا بوده؟یا نه به نظر شما علتش چیه

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بازم بیشتر تلاش میکردی . من ک پشیمونم زشته ای ک میخواسمو نخوندم

باشرایطی که داشتم نهایت تلاشم رو کردم و پیش وجدان خودم راضی ام

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
باشرایطی که داشتم نهایت تلاشم رو کردم و پیش وجدان خودم راضی ام

منظورم سال بعد هست . ما که رفتیم داتشگاه یکی توی کلاسمون ترم اول اومد دیگه نیومد . تصمیمشو گرفت و هی خوند سال چهارم ک ما لیسانس گرفتیم اون ب هدفش ک مزشکی بود رسید ... الان هم اون دکتره و ما بیکار و علاف

این نیز بگذرد . . .

منظورم سال بعد هست . ما که رفتیم داتشگاه یکی توی کلاسمون ترم اول اومد دیگه نیومد . تصمیمشو گرفت و هی ...

من هم سال دوم بود

حکمت خدا     خوب این رشته هم خودت انتخاب کردی دیگه از دانشگاه برای تحصیل دعوت نشدی تا حک ...

شما به تقدیر اعتقاد دارید؟

من هم سال دوم بود

اون سال چهارم به هدفش رسید ک ما لیسانس گرفتیم عزیزم . دست از هدفش نکشید . من جای تو نیستم اما بهدعنوان خواهر بزرگت میگم برای هدفت بجنگ و به کمترش راضی نشو

این نیز بگذرد . . .