eliiii_th مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 عنوان قربون همه اونایی که گفتن گل محمدی دم کن😘😘😗😙 336 بازدید | 24 پست شکمم خیلی درد میکرد اونو دم کردم خوردم یکم نه ببشتر بهتر شدمفدای همه اونا که گفتننگرانم نباشین اگ خوب نشدم تا فردا فردا صب زود زود می رم دکتر الان دیگ دکتر نیس وگرنه میرفتمجیگرتووووونو بوس بوس(نی نی یاری لپ رو گفت😁😉)جیش بوس لالا😉 خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید 1398/11/09 | 21:59 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eliiii_th مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 من بودم 😂😂😂 فدایت😍😙😗😘😗 خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
eliiii_th مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 من بودم 😂😂😂 ینیا داشتم به خودم میپیچیدما داشتم خان خانواده رو میدیدم بهش فش میدادم نمیدونم چرا فش میدادم حالا😂 خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
eliiii_th مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 😕شوخی کردم 🤣🤣🤣ولی بلزم خداروشکر 😁 😂دیگ قربونت نمیشم پس میگیرم مسی😘 خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
googooshsh3 عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 4794 ینیا داشتم به خودم میپیچیدما داشتم خان خانواده رو میدیدم بهش فش میدادم نمیدونم چرا فش میدادم حالا😂 😕دردت زیاد بوده😆😆انشالله همیشه تنت سالم
googooshsh3 عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 4794 😂دیگ قربونت نمیشم پس میگیرم مسی😘 😂😂نمیخاد قربون من بشی فعلن بزار دردت خوب بشه یه وقت منم نپیچم ب خودم🤣🤣
eliiii_th مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 😕دردت زیاد بوده😆😆انشالله همیشه تنت سالم 😗😘😙😍 خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
eliiii_th مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 😂😂نمیخاد قربون من بشی فعلن بزار دردت خوب بشه یه وقت منم نپیچم ب خودم🤣🤣 وای خدا نکنه😐 خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
eliiii_th مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 کیوی رو خوب بشوری بعد با پوست بخوریش سریع .... وای ن نمیتونم با پوست بخورم خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
zrjalili عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 683 نمیدونم قضیه چیه ولی من همیشه به همه میگم برگ ثنا و گا محمدی دم کنن بخورنچون کبد روده معده صفرا و... رو پاکسازی میکنهفعال طب اسلامی هستم ای گمشده در گناه یاران کی میایی
eliiii_th مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 نمیدونم قضیه چیه ولی من همیشه به همه میگم برگ ثنا و گا محمدی دم کنن بخورن چون کبد روده معده صفرا و. ... دیروز گل محمدی دم کردم خوردم یکم دلمو خوب کرد ولی باعث دستشویی رفتن نشد خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید