2777
2789
عنوان

قربون همه اونایی که گفتن گل محمدی دم کن😘😘😗😙

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 24 پست
دیروز گل محمدی دم کردم خوردم یکم دلمو خوب کرد ولی باعث دستشویی رفتن نشد

گل محمدی به تنهایی کافی نیست باید با برگ ثنا همراه بشه

مپسرم چهارشنبه اون هفته مریض شد تا دوشنبه دارو گیاهی بهش دادم بعد برای پاکسازی روده و معده از عفونت دوشنبه برگ ثنا بهش دادم اسهال شد اخرای اسهالش یه مایع سیاه رنگ شبیه قیر از شکمش اومد بیرون

فرداش حال خوب شد

ای گمشده در گناه یاران کی میایی
گل محمدی به تنهایی کافی نیست باید با برگ ثنا همراه بشه مپسرم چهارشنبه اون هفته مریض شد تا دوشنبه دا ...

آها ینی چند روز برگ ثنا و گل محمدی دادی خورد؟؟؟ خدایی این شربتا دروغن

بعد هر روز بهش میدادی؟ یا هر چند روز؟ 

وقتی اونو میخوری دیگ نباید شربت اینارو خورد دیگ؟

خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید                                                خب مراقب خودکارتون باشید           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آها ینی چند روز برگ ثنا و گل محمدی دادی خورد؟؟؟ خدایی این شربتا دروغن بعد هر روز بهش میدادی؟ یا هر ...

نه برگ ثنا فقط باید یک روز بخوری دفعه بعدش حداقل باید سه روز فاصله داشته باشه زیاد بخوری پرز روده از بین میره

هفته ای یکبار برای همه خوبه

من به بچم فقط شکر قهوه ای دادم

و یه دارو هست به اسم داروی امام کاظم ع (داروی طب اسلامی)

بعد اینکه تبش قطع شد جامع (داروی طب اسلامی توصیه امام رضا ع)با اب عسل و ثنا بهش دادم

نه برگ ثنا فقط باید یک روز بخوری دفعه بعدش حداقل باید سه روز فاصله داشته باشه زیاد بخوری پرز روده از ...

ینی اگ فقط  ثنا رو بخورم خوب نمیشم؟ 

امروز رفتم دکتر بعد دکتره همون شربت لاک توز رو واسم نوشت و شیاف رو تا الان ۲ بار شربت رو خوردم ولی اصلا نرفتم ی ۱۵ دقیقه ای هم هست از شیاف استفاده کردم ولی بازم انگار ن انگار

نمیدونم چرا اینجوری شدم

خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید                                                خب مراقب خودکارتون باشید           
ینی اگ فقط  ثنا رو بخورم خوب نمیشم؟  امروز رفتم دکتر بعد دکتره همون شربت لاک توز رو واسم ...

دقیقا مشکلت چیه مشکل معده داری یا یبوست شدی؟

دقیقا مشکلت چیه مشکل معده داری یا یبوست شدی؟

یبوست نمیتونم برم دستشویی

یبوست نمیتونم برم دستشویی

احتمال قوی طبعت خشکه بخاطر همین توی زمستون که فصل خشکی هست یبوست میشی

یبار برگ ثنا بخور بعد که روده هات پاک سازی شد خواراکت رو طرف چیزای مرطوب ببر

مثلا دوتا پرتقال در روز بخور

شیر و دوغ بخور

ورزش کن

حتما صبحانه بخور

شکم و کمرت رو با روغن چرب کن

احتمال قوی طبعت خشکه بخاطر همین توی زمستون که فصل خشکی هست یبوست میشی یبار برگ ثنا بخور بعد که روده ...

فردا حتما حتما میرم سنا میخرم

مرسی عزیزم از راهنمایتتت😍😘😗😙😚😉

خواهش گلم ان شاالله خدا سلامتی بده

قربونت😘