2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 76 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باهم زندگی کردن همینه دیگه همه اینجورین

شوهر من گفت بریم طبقه بالا مادرم اینا منم تو دوستی قبل  اینکه خانوادشو ببینم گفتم من ک خانوادتو ندیدم که فکر کنی مشکل دارم باهاشون کلا با خانواده زندگی کردندخوب نیست چ خانواده من چ خانواده تو

بعد خودمون خونه ساختیم

ببین گلم محلش بهش نزار تو خودتو مشغول کن تلویزیون نگاه کن.جدول حل کن.بازی انلاین کن.وقتی میبینه تو حساسی بدتر میکنخ کلا عادی باش نه خیلی سرد نه خیلی گرم.خودتو دست بالا بگیر وقتی میره پایین باهاش برو گهگداری درست میشه مال منم اینجور بود الان جوری شده که مادرش میگه چرا پسرم اصلا خونه مانمیاد

ببین گلم محلش بهش نزار تو خودتو مشغول کن تلویزیون نگاه کن.جدول حل کن.بازی انلاین کن.وقتی میبینه تو ح ...

خیلی وابسته ست 

از سرکار میاد اول به اونا سر میزنه بعدش میاد بالا ناهار میخوره میخوابه میره پایین 

بعدش میره بیرون دوباره خونه مامانش و آخر سر خونه خودمون 😂

یه جای کارمیلنگه چرانمیتونی بری پایین؟چرانمیذاره بری بیرون یه چی باهم نمیخونه مشکلی هست وسط؟

بیرون رو میگه من دوست ندارم زنم تنهایی بیرون بره 

حتی خودشم نمیبره 

کلا میگه هفته ای یبار اینا برو خونه مامانت بعدش خونه باش 

عزیزم بین من و مامانش اینا اختلاف هست 

البته زمانیکه اختلاف نبود هم اینجوری بود