2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار بجوشه یه سیب زمینی هم بنداز توش بپزه بعد سیب زمینی دربیار له کن بریز تو ابش غلیظ میشه .زردچوبه بزن و پیاز

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

من خودم اینو درست نکردم ولی یکی تو نی نی سایت میگفت خیلی خوب میشه 

گفت عدسو بذار بپزه آبش به خودش خشک بشه بعد بگیر بکوب با گوشتکوب پوره بشه بعد یه قالب کره بنداز توش   با گلپر ونمک 

پیاز اینا نزن 

بازم میگم خودم ورست نکردم

پیازداغ فرااااووون

ی مقدار سیر بریز توش

یک لیوان عدس اندازه ی دوکاسه و نصف عدسی تقریبا غلیظ میشه

نکته ی اساسی:😛

حتما حتما توش آب نارنج بریز

فوق العاده میشه هم خوش طعم میشه هم بوش آدم رو دیوونه می کنه

منو مخصوصا شوهرم تا قبل از کشف آب نارنج همیشه از خوردن عدسی فراری بودیم و بدمون میومد ولی حالا عاشقشیم😍😍

آب نارنج ی مقدار خیلی کم ترشی ب مزه ی عدسی میده ک واقعا غوغا می کنه

تعریف هم نمی کنم میتونین امتحان کنین دخترا😉

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜

اول عدس بزار بپزه بهتره ازین عدس ریزها بخری بعد یه پیاز خورد کن سرخ کن زردچوبه وهفت ادویه بریز بعد هم یک قاشق ارد سفید هم باهاشون یه کم تفت بده وبریز داخل عدسی در انتها نمک هم بزن گوشت چرخ کرده هم میتونی با پیازت تفت بدی خیلی مزشو بهتر میکنه

عدس رو بذار بپزه سيب زميني هم نگيني درشت بريز داخلش و قتي نيم پز شد پياز داغ زردچوبه نمك فلفل نعنا و يه كمي شنبليله تفت بده و رب سبزيها نسوزن بريز داخل عدسيت بعد كه جا افتاد سرو كن ضمنا عدس تو عدسي تفت داده نميشه  من گاهي خيلي خيلي كم همون اول برنج هم ميريزم واسه لعاب