کسایی که هیچ راهی ندارین واسه اینکه خونه دار شین تو طرح ملی مسکن هم واجد شرایط نیستین چه راهی رو برای خونه دار شدن در نظر دارین با توجه به اینکه قیمت خونه همچنان داره میره بالا و ممکنه بعد عید باز خیلی بالاتر بره واقعا موندم چیکار کنم لطفا همفکری کنیم؟؟؟
تلاشتون رو بکنید و به درگاه خدا بسپارید هرچقدرهم قیمت بالاتر بره قدرت خداوند بزرگه براش کاری نداره
حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
والا به نظرم بهترین راه بیخیال شدن و لذت بردن از زندگی چقدر چیزی نخریم مسافرت نریم فلان کار رو نکنیم بلکه بتونیم خونه بخریم پیر شدیم خونه هم نتونستیم بخریم
ولی ی پیشنهاد دارم کسایی که پولشون می رسه هرجا باشه حتی حومه شهر یا شهرهای کوچیک مثلا برای تهران تو رباط کریم و پرند و... که قیمت خونه پایین تره پول رو تبدیل به ملک کنید بقیه اش هم وام مسکن بعد دوباره جمع کنید و اون رو بفروشید جاشو بهتر کنید من خودم پولم نمی رسه اگر پولم رو تبدیل کنم دیگه رهنی ندارم البته این به درد کسایی میخوره که بتونن چند سالی مجانی جایی بشینن