2777
2789
عنوان

خونه دار شدن

297 بازدید | 42 پست

کسایی که هیچ راهی برای خونه دار شدن ندارن بیاین؟

کسایی که هیچ راهی ندارین واسه اینکه خونه دار شین تو طرح ملی مسکن هم واجد شرایط نیستین چه راهی رو برای خونه دار شدن در نظر دارین با توجه به اینکه قیمت خونه همچنان داره میره بالا و ممکنه بعد عید باز خیلی بالاتر بره واقعا موندم چیکار کنم لطفا همفکری کنیم؟؟؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هیچی موزمی خوریم😐

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞

تلاشتون رو بکنید و به درگاه خدا بسپارید هرچقدرهم قیمت بالاتر بره قدرت خداوند بزرگه براش کاری نداره

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
ما هم دیگه یه جورایی فراموشش کردیم و تبدیل به رویا شده برامون !!!! خونه دار شدن سخته اونم تو تهران . ...

فک کنم دیگه رهن و اجاره هم تا چند وقت دیگه واسه ما رویا بشه باید دنبال کانکس و چادر باشم!!!!

فک کنم دیگه رهن و اجاره هم تا چند وقت دیگه واسه ما رویا بشه باید دنبال کانکس و چادر باشم!!!!

به خدا بعید نیست ،الان خونه ما ۱۳۰ رهنه ،اپارتمان ۷۵ متری طبقه سوم 

اینجا عضو شدم تا یه سری اطلاعات زندگی مشترک رو یاد بگیرم ...

سلام راهی برای ماشین دار شدن هم داشتین به من بگین😐

سلام براظهورآقاوطول عمرپدرومادرها(پیش مرگشون بشم من)وخوب بودن رابطه بین داداشام صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین
والا ما که شهرستانیم هم ناامید هستیم تازه وام مسکن ما به مشکل هم خورده از اردیبهشت داریم تلاش می‌کنی ...

عزیزم ماهم شهرستانیم بخدا تا همین پارسال یه خونه بود قولنامه ای 50تومن الان همون محله شده 300تومن من دیگه کلا هیییییچ امیدی به آینده ندارم

ولی ی پیشنهاد دارم کسایی که پولشون می رسه هرجا باشه حتی حومه شهر یا شهرهای کوچیک مثلا برای تهران تو رباط کریم و پرند و... که قیمت خونه پایین تره پول رو تبدیل به ملک کنید بقیه اش هم وام مسکن بعد دوباره جمع کنید و اون رو بفروشید جاشو بهتر کنید من خودم پولم نمی رسه اگر پولم رو تبدیل کنم دیگه رهنی ندارم البته این به درد کسایی میخوره که بتونن چند سالی مجانی جایی بشینن

عزیزم ماهم شهرستانیم بخدا تا همین پارسال یه خونه بود قولنامه ای 50تومن الان همون محله شده 300تومن من ...

دقیقا شهر ما خونه 160 تومنی شده 450 بعد من 120 مسکن بگیرم طلا هم بفروشم با رهنی و پس انداز تازه 300 میشه پولم