2777
2789
عنوان

حلوا کمککککک

212 بازدید | 28 پست

سلام دوستان باردارم هوس حلوا کردم شهر غریبم کسی رو ندارم برام درس کنه خودمم بلد نیستم 

میخوام اندازه ۱لیوان درس کنم 

چطور درس کنم؟

اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم این دستور خودمه و همیشه همه چیزیش ب اندازه میشه

حلوای زعفرونی:

یک لیوان آرد

یک لیوان شکر

نصف لیوان روغن

یک و نیم لیوان آب

نصف لیوان گلاب

زعفران ساییده

۱قاشق مرباخوری دارچین

میتونی ی قاشق مرباخوری هل ساییده هم بزنی

اگ گلاب نمیخوای بزنی مقدار اب دوبرابره آرده پس در صورت حدف گلاب یا کم کردنش باید اون یکو نیم لیوان آب رو بیشتر کنی

نگران شیرینی حلوا نباش دقیقا اندازه میشه😊

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
دو قاشق پر آرد نون سنگگ  ۳قاشق روغن جامد ۳قاشق شکر زعفرون. گلاب

اول شیره.شو درست کن. آب و شکر رو بزار بجوشه تا یکدست بشه زعفرون دم کرده و گلاب رو بهس اصافه کن 

آرد رو توی روغن خوب سرخ کن ولی اصلا نسوزه. قهوه ای روشن که شد آروم آروم شیره و بهش اضافه کن بزار جابیافنه و حلوا بپزه و به غلظت برسه. همش باید همش بزنی 

اگه تونستی اول ارد رو تفت بده بعد الک کن وتو روغن سرخ کن اگه نه از همون اول میتونی تو روغن سرخ کنی وباشعله کم 30تا40دقیقه تفت بده حواست باشه ارد نسوزه .اگه یه لیوان ارد رو بخوای سرخ کنی یه لیوان شکر ویه لیوان اب ونصف استکان گلاب نیاز داری بزار تا بجوشه شربتت. وقتی ارد هم به رنگ دلخواهت رسید شربت رو بهش اضافه کن وخوب هم بزن تا گهواره شه.حواست باشه زعفران نزنی چون بارداری

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
دو قاشق پر آرد نون سنگگ  ۳قاشق روغن جامد ۳قاشق شکر زعفرون. گلاب

با این مقدار چقدر حلوا میشه؟بنظرم این خوبه 

اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘