2777
2789
عنوان

حلوا کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 28 پست
اگه تونستی اول ارد رو تفت بده بعد الک کن وتو روغن سرخ کن اگه نه از همون اول میتونی تو روغن سرخ کنی و ...

البته من همیشه اب بیشتر میریزم میتونی حدودا2لیوان بریزی

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
این مقدار براش زیاده. بارداره هوس کرده فقط دو سه قاشق بخوره بیشترش خطرناکه 

این مقداری ک من دستورش رو گذاشتم دوتا بشقاب میوه خوری میشه میتونه مواد رو نصف کنه

البته خودش گفت میخوام با یک لیوان آرد حلوا بپزم

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این دستور خودمه و همیشه همه چیزیش ب اندازه میشه حلوای زعفرونی: یک لیوان آرد یک لیوان شکر ن ...

خیلی زیاده میشه گلم 

میخوام اندازه ۱لیوان بشه 

اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘
خیلی زیاده میشه گلم  میخوام اندازه ۱لیوان بشه

عزیزم اگه کم میخوای پس ارد رو نصف لیوان یا یک سوم لیوان بریز.یادت نره زعفران نریز

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
خیلی زیاده میشه گلم  میخوام اندازه ۱لیوان بشه

اگ مواد رو نصف کنی اندازه ی یک بشقاب گرد میوه خوری میشه و زودترم آماده میشه😊

نصف لیوان آرد

نصف لیوان شکر

یک چهارم لیوان روغن مایع

یک لیوان اب و گلاب

زعفرون و هل و دارچین هم نصف میشه

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
حلوای هر شهری فرق داره. من با یه لیوان فرانسوی آرد یه دیس حلوا درست میکنم 

اره مقدار آب و شکر هردستوری تاثیر داره

منم بایک لیوان میتونم ی دیس حلوا بپزم🥰🥰

این مقداری ک من دستورش رو گذاشتم دوتا بشقاب میوه خوری میشه میتونه مواد رو نصف کنه البته خودش گفت می ...

مرسی گلم 

ن منظورم اینکه حلوا که اماده شد بیشتر از یه لیوان نشه درحد هوسونه میخوام 

عزیزم اگه کم میخوای پس ارد رو نصف لیوان یا یک سوم لیوان بریز.یادت نره زعفران نریز

مرسی گلم ازه زعفرون نمیریزم