2777
2789
عنوان

خدا!

84 بازدید | 12 پست

خیلی ازش شاکیم دیگه دوسش ندارم به نظرم اصلاا مهربون نیست واقعا که البته اون که براش مهم نیست ولی واقعا از ته دلم ازش ناراحتم

دیگه هیچی ازش نمیخوام هیچ وقت دعا نمیکنم هیچ وقتم بهش توکل نمیکنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم! میشه بپرسم چرا؟

کلاااااا زندگی منو ازون اول بد نوشته هیچ وقت روز خوش ندیدم تاعم دیدم فوری یه جور زد تو حالم یه جور از تو چشم دراورد بیرون، بیچارم دارم تاوان اینو میدم که بهش توکل کردم اشتباه کردم دلمو بهش خوش کردم چقدر من احمق بودم فک میکردم خیلی خدای خوبی دارم

ماها هم هزار بار اینکارارو باخدا کردیم اما ته تهش فقط خدا برامون هست و میمونه.خدا حکیم.ماهاییم ک عجو ...

چی عجولم دیگه کی میخواد کمکم کنه دارم تباه میشم کی میخواد ازین همه کمبود و نداشتن نجاتم بده

چی عجولم دیگه کی میخواد کمکم کنه دارم تباه میشم کی میخواد ازین همه کمبود و نداشتن نجاتم بده

خدا نزد گمان بنده هاشه.شما انقد شاکی هسی ک خوبی هاشو نمیبینی.من نمیدونم مشکلتون چیه.اما هزاران نعمت داده ب جای نداده ها.داده هاشو ببینید.اونوخت میبینید حستون چقد تغییر میکنه.نگاهتون ک ب خدا عوض بشه دگ هیچوقت درمورد خدا اینطور نمیگید.همه مشکل دارن.همه.مهم توکل.مهم اینه ساخته بشه ادم تو این سختی ها.دادو غال راه انداختن کار ادمهای ضعیف فقط

عزیز دلم صبر کن... بعد هر سختی آسونیه... شاید توی امتحان باشی..

مشکل اینه بعد هر اسونی هم حتما باید یه جوری حال من گرفته شه یعنی بعد از هر اسونی یه سختیم هست من تا میام خوش حال باشم یه جور میزنه بدبختم میکنه

یه جور شده من تا حالم خوب میشه میگم وای باز منتظر چه بدبختی باید باشم

من واقعا اشتباه کردم فک کردم خدا دوسم داره نه اتفاقا خوشش میاد من بمونم با این زندگی چیکار باید بکنم نگاه کنه هیچیم نگه هیچی رو تغییر نده و من روز به روز تباه تر شم

خدا نزد گمان بنده هاشه.شما انقد شاکی هسی ک خوبی هاشو نمیبینی.من نمیدونم مشکلتون چیه.اما هزاران نعمت ...

تا امروز فقط خوبی هاشو میدیدم یکم فکر کردم دیدم بابا پس این خدایی که من اینقدر باهاش جورم میگم هست واقعا این روزا و خیلی روزایی که اینقدر منو تحت فشار قرار دادن کجابود چرا همیشه طرف اونا بود یه بار منو جلوشون سربلند نکرد همش من باختم و باختم باختم

کلاااااا زندگی منو ازون اول بد نوشته هیچ وقت روز خوش ندیدم تاعم دیدم فوری یه جور زد تو حالم یه جور ا ...

من جای شما نیستم و نه میتونم درکتون کنم نه نظری در مورد زندگیتون بگم. ولی چیزی که میدونم اینه که از خدا فقط خیر میرسه. و اینو به خوبی میدونم خدا کسایی که دوسشون داره رو امتحان میکنه. کسی رو که دوسش نداره رها میکنه، من نمیتونم چیزی بگم فقط دعا میکنم تمام مشکلاتتون حل بشه و خدا رو اونطور که هست بشناسین.

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز