2777
2789
عنوان

سونو ان تی یا سونو سی هفته

121 بازدید | 10 پست

سلام.از روی کدوم سونو برم جلو ان تی یا سونو ۳۰هفته الان ب سونو ۳۰هفته ۳۵هفته و س روز ولی ان تی ۳۶هفته کدوم دقیق تره؟کدوماتون بیشتر با یکی از سونو ها زایمان دقیق تر داشتن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سونوی ان تی دقیق تره. چون از هفتهوهای ۲۶ اینا به بعد هر بچه ای رشدش بسته به شرایط و ژنتیکش متفاوته و نمیشه سن درست و از روی ابعاد جنین تشخیص داد

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏
سونو ان تی دقیق دکترمن ازان تی هفته هارو میگفت. باپریود چقدری؟ 

با پریودی هم ۳۵هفته و س روزم ولی سونو قلب ک رفتم تا ان تی ۱۲هفته و چهار روز بودم ک سونوان تی  بهم گفتن ۱۳هفته و یک روزی

سونوی ان تی دقیق تره. چون از هفتهوهای ۲۶ اینا به بعد هر بچه ای رشدش بسته به شرایط و ژنتیکش متفاوته و ...

اخه تو نت خوندم میگن بستگی ب ژن مادر داره من خودم جستم کوچیکه ولی شوهرم نه سونو سی هفته ک رفتم قدش س روز بزرگتر بود چون شوهرم قد بلند ولی از لحاظ بدنی ۲روز کمتر بود 

اخه تو نت خوندم میگن بستگی ب ژن مادر داره من خودم جستم کوچیکه ولی شوهرم نه سونو سی هفته ک رفتم قدش س ...

دقیقا برا همینه که میگن ان تی دیگه گلم...چون تا هفته های ۲۵ و ۲۶ اینا رشد نرمال جنین همه مثل همه، و سنش درست تشخیص داده میشه...اما بعد از اون همون ژنتیک مادرو پدر و محیط و تغذیه تاثیر گذاره و دیگه قطعی نیست.‌.

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏