2777
2789
عنوان

کیاازحضرت فاطمه حاجت گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 4460 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اتفاقا خیلی راحته من که کمر دردم دارم بعد از مناز ظهرم خوندم 

یکم سجده طولانیه برا مغزم فشار میاد برا خانوم صلوات نذر کردم امروز خانوما رو دیدم از روزه اومده بودن دلم گرفته رفتن تو روضشم نصیبم نمیشه

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  
تو دوران دانشجویی یه استاد داشتیم که نمره آخر ترم خوبی بهم داد ولی سال بعدش گفت نمره های سال قبل هنو ...

دلم معجزه میخواد 

خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات 
کدوم‌نمازشون منظورتونه 

عزیزم من هر سه نمازش برام سخت نیس 

یکیش که صدتا سوره قدر صدتا توحید داره 

دومی دورکعت 510 باید سرتو توسجده بزاری بگی یامولاتی فاطمه اغیثینی

سوی مثل دومی فقط سرتو برای سجد. یافاطمه میگی ببخشید مفصل توضیح ندادم بزن نت کامل میاد

من تو ایام فاطمیه پیرارسال حاجت بزرگی گرفتم از خانوم فاطمه زهرا بعد نماز حاجت بخواه

نماز چی چطوری حاجت گرفتی

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  
تو دوران دانشجویی یه استاد داشتیم که نمره آخر ترم خوبی بهم داد ولی سال بعدش گفت نمره های سال قبل هنو ...

من فقط آرزوم ی شوهر مومنه

هر ۳ تا رو دیشب خوندم عزیزم  میخواستم بینم شما کدوم مد نظرتونه ممنون از شما😍🌹

قبول باشه خوش به سعادتت. عزیزم التماس دعا دارم. من همون دورکعت که سرتو میزاری  تو سجده میگی یا مولاتی فاطمه اغیثینی

ان شاء الله خدا نصیبت کنه

خدا از دهنت بشنوه ممنونم

ان شاء الله خدا نصیبت کنه

حاجت روا شی

2790
2778
2791
2779
2792