سندوس مدیر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 2695 عنوان کیاازحضرت فاطمه حاجت گرفتن | مشاهده متن کامل بحث + 4460 بازدید | 47 پست بچه ها کیا از خانوم حاجت گرفتن چطوری؟هرچیزی ک باهاش حاجت گرفتینو بگین من حس میکنم حضرت زهرا اصلا دوسم نداره مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم 1398/11/09 | 14:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرآس عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 4989 خود خدا هم منو فراموش کرده لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏
راشای عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 2209 من تو ایام فاطمیه پیرارسال حاجت بزرگی گرفتم از خانوم فاطمه زهرابعد نماز حاجت بخواه ن تــو آنــی کـــ همـــانــی،ن مــن آنــمـ ک تــو دانــی...
سندوس مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 2695 نه اتفاقا خیلی راحته من که کمر دردم دارم بعد از مناز ظهرم خوندم یکم سجده طولانیه برا مغزم فشار میاد برا خانوم صلوات نذر کردم امروز خانوما رو دیدم از روزه اومده بودن دلم گرفته رفتن تو روضشم نصیبم نمیشه مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم
تک_سوارعشق عضویت: 1390/09/30 تعداد پست: 9821 تو دوران دانشجویی یه استاد داشتیم که نمره آخر ترم خوبی بهم داد ولی سال بعدش گفت نمره های سال قبل هنو ... دلم معجزه میخواد خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات
malake_yazdahom عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 23480 کدومنمازشون منظورتونه عزیزم من هر سه نمازش برام سخت نیس یکیش که صدتا سوره قدر صدتا توحید داره دومی دورکعت 510 باید سرتو توسجده بزاری بگی یامولاتی فاطمه اغیثینیسوی مثل دومی فقط سرتو برای سجد. یافاطمه میگی ببخشید مفصل توضیح ندادم بزن نت کامل میاد
سندوس مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 2695 من تو ایام فاطمیه پیرارسال حاجت بزرگی گرفتم از خانوم فاطمه زهرا بعد نماز حاجت بخواه نماز چی چطوری حاجت گرفتی مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم
malake_yazdahom عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 23480 یکم سجده طولانیه برا مغزم فشار میاد برا خانوم صلوات نذر کردم امروز خانوما رو دیدم از روزه اومده بودن ... آره خب. خب عزیزم اونی که سجده نداره بخون اگه دوست داری
آرزومهر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 12052 نه اتفاقا خیلی راحته من که کمر دردم دارم بعد از مناز ظهرم خوندم سجدش طولانیه و پوزیش سجده برا کمر درد خوبه
سندوس مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 2695 تو دوران دانشجویی یه استاد داشتیم که نمره آخر ترم خوبی بهم داد ولی سال بعدش گفت نمره های سال قبل هنو ... من فقط آرزوم ی شوهر مومنه مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم
فرشته_عشق2 عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 9920 عزیزم من هر سه نمازش برام سخت نیس یکیش که صدتا سوره قدر صدتا توحید داره دومی دورکعت 51 ... هر ۳ تا رو دیشب خوندم عزیزم میخواستم بینم شما کدوم مد نظرتونه ممنون از شما😍🌹
malake_yazdahom عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 23480 هر ۳ تا رو دیشب خوندم عزیزم میخواستم بینم شما کدوم مد نظرتونه ممنون از شما😍🌹 قبول باشه خوش به سعادتت. عزیزم التماس دعا دارم. من همون دورکعت که سرتو میزاری تو سجده میگی یا مولاتی فاطمه اغیثینی
فرشته_عشق2 عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 9920 قبول باشه خوش به سعادتت. عزیزم التماس دعا دارم. من همون دورکعت که سرتو میزاری تو سجده میگی یا ... ممنون عزیزم حتما شمام لطفا دعا کن برام 🌹
سندوس مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 2695 ان شاء الله خدا نصیبت کنه خدا از دهنت بشنوه ممنونم مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم
سندوس مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 2695 ان شاء الله خدا نصیبت کنه حاجت روا شی مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم