2777
2789
عنوان

کیاازحضرت فاطمه حاجت گرفتن

4460 بازدید | 47 پست

بچه ها کیا از خانوم حاجت گرفتن چطوری؟هرچیزی ک باهاش حاجت گرفتینو بگین من حس میکنم حضرت زهرا اصلا دوسم نداره

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  

السَّلامُ عَلَيْكِ يَا سَيِّدَةَ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ السَّلامُ عَلَيْكِ يَا وَالِدَةَ الْحُجَجِ عَلَى النَّاسِ أَجْمَعِينَ السَّلامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الْمَظْلُومَةُ الْمَمْنُوعَةُ حَقَّهَا پس بگو اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى أَمَتِكَ وَ ابْنَةِ نَبِيِّكَ وَ زَوْجَةِ وَصِيِّ نَبِيِّكَ صَلاةً تُزْلِفُهَا فَوْقَ زُلْفَى عِبَادِكَ الْمُكَرَّمِينَ مِنْ أَهْلِ السَّمَاوَاتِ وَ أَهْلِ الْأَرَضِينَ "

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی احساس نزدیکی با حضرت فاطمه زهرا و خدا دارم و بس 

من       دختر          بارانم   👑    من       همان    بوی       نم       بارانم    👑    من        همان     هوای        بارانیم      👑
فدای حضرت زهرا بشم نا امیدت نمیکنه برو نمازشو بخون آروم میشی

نماز استغاثه؟خیلی سخته 

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  

من💚

نه سال پیش دخترم بستری شد دهه فاطمیه بود.شب یکشنبه نمازاستغاثه به حضرت زهراروخوندم و شفای دخترمو ازخداخواستم.خیلی سختی کشیدم تادخترم خوب بشه ولی حضرت فاطمه برام معجزه کرد🌹🌹🌹❤❤❤

فدای مظلومی و خانومی بانوحضرت فاطمه برم🌹🌹🌹

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
من ک حس میکنم خدا هم دیگه دوسم نداره و فراموشم کرده

منم

تو دوران دانشجویی یه استاد داشتیم که نمره آخر ترم خوبی بهم داد ولی سال بعدش گفت نمره های سال قبل هنوز ثبت نشده و شما افتادید!!!! علت واقعیش این بود که مشکل اخلاقی داشت و ما پا بهش نمیدادیم ،  ، هیچ استاد دیگه ای نبود باهاش این درسو بگیرم ، فکر اینکه برم یه دانشگاه دیگه ، قبول میکنن یا نه ، اگه نکنن دوباره این استاد چه برنامه ای داره و ..... دیوانم کرده بود، من اونقدر فکرم درگیر بود که مستاصل شده بودم ، نهایتا دو رکعت نماز استغاثه به حضرت زهرا خوندم فرداش رفتم دنبال کارای این درس که مدیر گروهمون گفت شما قبلا تو کارشناسی این درسو گرفته بودید و لازم نبود تو ارشد بازم بگیرید و برید حذفش کنید ! انگار دنیا رو بهم داده بودن 

سر اختلافات با شوهرمم خوندم این نمازو و واقعا از بحران و مخمصه دراومدم