2777
2789
عنوان

مامانا لطفا

121 بازدید | 13 پست

سلام من یه پسر ۵ماهه دارم براش غذای کمکی شروع کردم اول با لعاب ک شکمش خوب بود بعد یه عده گفتن برنج خطرناکه سرلاکشو بده دادم یوبس شد همه راهها رو هم رفتم از ترنجبین و فلوس و... فقط هم با تزریق روغن داخل مقعدش پی پی میکنه دکتر هم بردم اعتقادی ب دارو نداره میگه تا ۶روز طبیعیه ولی خو شکمش سفته گفت تو سوپش جعفری بریز با این چیزا اصلا پی پی نمیکنه قبلنا روزی ۶بار دفع داشت 

پسرم همه دنیام 😘💋💕

زود شروع کردی 

برا شروع باید فرنی می دادی.

نه سرلاگ.

رو سرلاگ.زده پایان ۶ ماه

فرنی برا یبوست هم خوبه 

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

زود شروع کردی  برا شروع باید فرنی می دادی. نه سرلاگ. رو سرلاگ.زده پایان ۶ ماه فرنی برا یبوس ...

فرنی هم دادم روزی یه وعده حریره بادام هم میدم الان چیکار کنم

پسرم همه دنیام 😘💋💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در حد دو قاشق دو بار در روز

مشکلی نیست پس

همون ۵-۶ روز یبارم کرد عیبی نداره شکمشو با روغن ماساژ بده تو غذاش کره محلی یا کره معمولی بریز

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
مشکلی نیست پس همون ۵-۶ روز یبارم کرد عیبی نداره شکمشو با روغن ماساژ بده تو غذاش کره محلی یا کره معم ...

کره میریزم مشکل اینه که تا روغن نریزم داخل مقعدش پی پی نمیکنه حتی اگه ۱۰ روز بگذره

پسرم همه دنیام 😘💋💕
در حد دو قاشق دو بار در روز

مشکلی نیست پس

همون ۵-۶ روز یبارم کرد عیبی نداره شکمشو با روغن ماساژ بده تو غذاش کره محلی یا کره معمولی بریز

تا ۲۰ روز عیبی نداره میخوای فعلا غذا نده

چندروزم غذا ندادم باز پی پی نکرد بعد ک خالیش کردم از آب مرغ شروع کردم الانم فقط جعفری و چنددونه برنج میریزم تو سوپش آبکی آبکی میدم

پسرم همه دنیام 😘💋💕
چندروزم غذا ندادم باز پی پی نکرد بعد ک خالیش کردم از آب مرغ شروع کردم الانم فقط جعفری و چنددونه برنج ...

نمیدونم

پزشکش رو عوض کن

ولی یادمه پزشک دختر منم تا ۲۰ روز مدفوع نکردن رو طبیعی میدونست

نمیدونم پزشکش رو عوض کن ولی یادمه پزشک دختر منم تا ۲۰ روز مدفوع نکردن رو طبیعی میدونست

مرسی عزیزم😘

اره ببرمش پیش یه دکتر دیگه ولی خب دکتر خودش بهترین دکتره ولی خب بچم زور میزنه

پسرم همه دنیام 😘💋💕