2777
2789
عنوان

مامانا لطفا

120 بازدید | 13 پست

سلام من یه پسر ۵ماهه دارم براش غذای کمکی شروع کردم اول با لعاب ک شکمش خوب بود بعد یه عده گفتن برنج خطرناکه سرلاکشو بده دادم یوبس شد همه راهها رو هم رفتم از ترنجبین و فلوس و... فقط هم با تزریق روغن داخل مقعدش پی پی میکنه دکتر هم بردم اعتقادی ب دارو نداره میگه تا ۶روز طبیعیه ولی خو شکمش سفته گفت تو سوپش جعفری بریز با این چیزا اصلا پی پی نمیکنه قبلنا روزی ۶بار دفع داشت 

پسرم همه دنیام 😘💋💕
زود شروع کردی  برا شروع باید فرنی می دادی. نه سرلاگ. رو سرلاگ.زده پایان ۶ ماه فرنی برا یبوس ...

فرنی هم دادم روزی یه وعده حریره بادام هم میدم الان چیکار کنم

پسرم همه دنیام 😘💋💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در حد دو قاشق دو بار در روز

مشکلی نیست پس

همون ۵-۶ روز یبارم کرد عیبی نداره شکمشو با روغن ماساژ بده تو غذاش کره محلی یا کره معمولی بریز

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
مشکلی نیست پس همون ۵-۶ روز یبارم کرد عیبی نداره شکمشو با روغن ماساژ بده تو غذاش کره محلی یا کره معم ...

کره میریزم مشکل اینه که تا روغن نریزم داخل مقعدش پی پی نمیکنه حتی اگه ۱۰ روز بگذره

پسرم همه دنیام 😘💋💕
در حد دو قاشق دو بار در روز

مشکلی نیست پس

همون ۵-۶ روز یبارم کرد عیبی نداره شکمشو با روغن ماساژ بده تو غذاش کره محلی یا کره معمولی بریز

تا ۲۰ روز عیبی نداره میخوای فعلا غذا نده

چندروزم غذا ندادم باز پی پی نکرد بعد ک خالیش کردم از آب مرغ شروع کردم الانم فقط جعفری و چنددونه برنج میریزم تو سوپش آبکی آبکی میدم

پسرم همه دنیام 😘💋💕
چندروزم غذا ندادم باز پی پی نکرد بعد ک خالیش کردم از آب مرغ شروع کردم الانم فقط جعفری و چنددونه برنج ...

نمیدونم

پزشکش رو عوض کن

ولی یادمه پزشک دختر منم تا ۲۰ روز مدفوع نکردن رو طبیعی میدونست

نمیدونم پزشکش رو عوض کن ولی یادمه پزشک دختر منم تا ۲۰ روز مدفوع نکردن رو طبیعی میدونست

مرسی عزیزم😘

اره ببرمش پیش یه دکتر دیگه ولی خب دکتر خودش بهترین دکتره ولی خب بچم زور میزنه

پسرم همه دنیام 😘💋💕