2777
2789
عنوان

جداشم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه عقدش بودی رابطت مشکلی نداشته شرعا حلال بوده مگه همه چی بکارته آدمه برو ترمیم کن ولی جداشو

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕
عزیزم شرایطط خیلی سخته بنظرم جدا بشی خودت راحت میشی... مهرتو تا آخر بگیر... بزار حالشون جابیاد... ای ...

شرایطت 

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕
عقدی یا نامزد؟؟

عقده 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
چی بگم .خدا ننه و خواهرشو به زمین داغ بچسبونه که دوران به این قشنگیه دوتا جوونو خراب میکنن.خیر نبینن

حلالشون نمیکنم😭

خیلی بد ، یکی میخواد راپورت خودشونو ب شوهراشون بدن

بچه کوچیکارذو میذارن خونه مادر و دختر ساعت یک نصفه شب میرن بیرون !!!

یک ماه دیگ میشم ۱۸

خاک تو مخت .۱۸ سالته ؟؟؟نترس بی شوهر نمیمونی .این عمرا برا تو مرد زندگی نمیشه بعدنم تا تقی به توقی خورد چمدونو میبنده فرار میکنه خارج 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
منم با دل خودم جواب بله نداد😔

بخدا من قبل عقد شوهرمو از خونه انداختم بیرون گفتم نمیخامت

نمیدونم چجوری بردنم پا عقد دوباره

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم