2777
2789
عنوان

جداشم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حتما جدا شو 

خیلی دلم میخواد شده باشه حتی اخرین اشتی کردنمونم باشه اشتی کنم برم و به مادر شوهرم ثابت کنم که نامزدم فهمیده پک دروغگوعه

آهم پشت سرشه ، نه فورا ولی حتما گریبان گیرش میشه

حلالش نمیکنم و امیدوارم همه بدونن چه زنیکه ایه مخصوصا نامزدم

شوهر نمیشه برات جدا شو ولی با مهریه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

ببین مادرشوهرت ازالان اینه جداشو مثل من نشو مادرشوهر منم از اول تررر جدایی زد بزور تحمل من 6 سال دوم اورد زندگیم الان داریم جدا میشیم تاکی من تحمل کنم منم یه روز میبرم .توام حتما میشی مثل من من کلش عمون نامزدی جدا میشدم 

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 

دوران نامزدی و خودکشی؟ بنظر من فایده نداره از الان که حرف هم رو نمیفهمین و به این مسائل برسه بعدها میخواین چیکار کنین با کلی مسائل توی زندگی ؟ بعدم وقتی راضیه به جدایی که ادامه دادن نداره . 

I have a voice, so do you

مشکل دارن شدید همون تا دیر نشده جدا شی بهتره اگ نامزدت دهن بین نبود بازم میشد امیدوار بود

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

والا الان نامزدت باید بیاد تاپیک بزنه ،

بگه نامزدم خودکشی کرده،بمونم یا جدا شم

.

خودکشی چیه اخه دختر ؟

امروز بخاطر این چیزای کوچیک خودکشی کنی دوروز دیگه که مشکلاتت بزرگتر میشن میخوای چیکار کنی 

تا توانی رفع غم از چهره غمناک کن،در جهان گریاندن اسان است اشکی پاک کن

عزیزم شرایطت خیلی سخته بنظرم جدا بشی خودت راحت میشی... مهرتو تا آخر بگیر... بزار حالشون جابیاد... این مادرشوهرتم از الان دخالت میکنه وای به حال اینکه بخوای بری سر زندگیت.... دختری یا نه هنوز؟؟ 

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕
اخه دختر نیستم😔 من با نامزدم رابطه داشتم و اگر بخوام جداشم خانوادم پشتمن ولی اگ بفهمن دختر نیستم می ...

عقدی یا نامزد؟؟

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰