2777
2789
عنوان

خانومای خوشگل بیان خبر خوب 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه پوست چرب کرم پودر داریم ھم ضد آفتاب رنگی که پوشش بالا دارہ منافذ و چوشارو کاور میکنه و سبکه&nbs ...

قیمتشم بگین همینو

عزیزکم! دلبندکم! مخالفی ریپلای نکن 😊میبینی که اگر ادامه بدی رنده ت میکنم پس برو رد کارت😁اون عده خودشون میدونن با کیا هستم😁
35 لیر میشه ۸۲.۲۵۰

این الان یعنی چی؟ چقدره؟ همش اعداد زدین

عزیزکم! دلبندکم! مخالفی ریپلای نکن 😊میبینی که اگر ادامه بدی رنده ت میکنم پس برو رد کارت😁اون عده خودشون میدونن با کیا هستم😁

اوریفلیم دیگه اصلا اصلش وارد نمیشه همه تقلبی و فیک من دوست صمیمیم دکتر داروخانه است منم هر چی بخوام سفارش میدم میاره گفت اصلا اوریفلیم اصل پیدا نمیشه هر چی هست یا تقلبی یا تاریخ مصرف گذشته است البته الان خیلی از برندها اینحوری شدن ولی به هر حال الکی پول خرج نکنید حداقل از داروخانه بخرید که اولا هر برندی باشه هولوگرام داره که قابل پیگیری هستش دوم اینکه تاریخ مصرف داره سوم اینکه اگه مشکلی داشت میدونید برید سراغ کی نه تنها واسه کرم بلکه واسه همه لوازم ارایشی داروخانه بهترین گزینه هستش 

اوریفلیم دیگه اصلا اصلش وارد نمیشه همه تقلبی و فیک من دوست صمیمیم دکتر داروخانه است منم هر چی بخوام ...

گلم اریفلیم اصلا فروش حضوری ھیچ جای دنیا ندارہ 

ما کد نمایندگی دارین روی کمپانی ترکیه از ترکیه مستقیم میفرستیم ایران 

و این که بعد از خرید به مشتریا یاد میدیم که از کجا بفهمن اصل یا فیک ھستش