2777
2789
عنوان

خانومای خوشگل بیان خبر خوب 😍

531 بازدید | 45 پست

خوشگلا سلام من به دلیل اولین روزہ کاریم و گرفتن نمایندگی اریفلیم و شریک شدن با بهترین دوستم و یکی از مهم ترین دلیل آخرین روزہ تخفیف محصولات اریفلیم 

از امشب تا فردا عصر می خوام بهتون شيرينی بدم 

و ھمه محصولات رو به قیمت نمایندہ بهتون میدم یعنی دقیقا ھمون قیمت ثبت شدہ خودہ کاتالوگ اگه دوست داشتین من راھنماییتون می کنم 

اگرم چیزی خواستین که من میدونستم بهترش رو توی کاتالوگ ماہ بعد داریم صادقانه میگم بهتون که الکی ھزینه نکنید 

بحث منم واسه این کار بحث مالی نیست چون من اصلا درآمدم کار و راہ دیگس جریانش فقط علاقه و عشقم به لوازم آرایش و بهداشتيه پس نگران اون قضیه بازار گرمی و این نور چیزا نباشین 

خلاصه كه بوس به کلتون😚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راهنمایی کن عزیزم الان من از کجا بدونم از محصولات اورفیلم چی  در دست دارین

سلام خوشگلم محصولات اریفلیم محصولات سوئدی کاملا گیاھی و ارگانیک ھستن که از انواع لوازم آرایش، بهداشتی، مراقبت پوست و مو و عطر ادکلن و مام دارہ 

این محصولاتم از استانبول میفرستیم ایران یعنی ما با شعبه ترکیه کار می کنیم چون این برند کلا خرید حضوری ندارہ 

به کسایی که به اصل بودن محصولاتم شک دارن بعد از خرید بهشون یاد میدیم که از کجا تشخیص بدن 

هیچ کرم پودر و ضدآفتاب و خلاصه کرمی رو پوستم نمیخوابه؟ چیکار کنم؟؟؟😢😢😢

از ضد آفتابی که توش آبرسان دارہ استفادہ کن و کلا قبل از آرایشت زیرش از زیر ساز مرطوب کنندہ بزن درست میشه 

چرب منافذ باز جوش دار

واسه پوست چرب کرم پودر داریم ھم ضد آفتاب رنگی که پوشش بالا دارہ منافذ و چوشارو کاور میکنه و سبکه 

کرم پودرم اورلستیگ ھستش که کاور بالا دارہ سبکه و جز پرفروش ترین کرم پودرا بودہ 

حالا شما میتونید ھر کدوم که مایلین رو بگین بیشتر توضیح بدم 

ضد آفتاب توش آبرسان دارہ و قدرت قوی در محافظ پوست در برابر اشعه ھا و خورشید دارہ

کرم پودرم ماندگاری بالا و ۲۴ ساعت دارہ توش ویتامین ھای skinrenew دارہ که پوست ازشون تغذیه می کنه