یاد گرفتم که: ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
تف🥴💦کاربری چهارممه شماره والدین به فنادادم همینک با شماره نامحرم میام سایت🤣🤣 آهای خوشگل خانومی که ازمن بدت میادهر طرف میرم دنبالم میایی و گزارش میزنی برام، من عاشقتم تانکرعقده🤪🤣 پسرمادرت😒میگن که** بنده هم آفت جونم🤯 هم نامهربونم 🤠هم قَدرت ندونم 😮هم بادیگرووونم🤪پس درخواست دوستی نده تا مورد ظلم واقع نشوی😎 تمام شخصیتی که ازمن تواین سایت میبینین درواقع شخصیت اصلی من نیست! تونمیتونی منُ بشناسی مگر اینکه من خودِ واقعیم رو بهت نشون بدم✌ اینو از خودت مطمئن باش...
کاش آدم ها مثلقورمه سبزیبودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 ..... حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝 دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐 یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐
نور به قبر بروسلی بباره مرحوم یچی میدونست چینیارو مثل سگ میزد😑😂اینایی که تو اینستا پرنسس بابا هستن اگه باباشون پسورد گوشیشونو بفهمه میشن مرحومه مغفوره بابا😬ختم بابابزرگم کسی نوار قران پیدا نمیکرد من یه نوار قران از مدرسمون داستم دادم بهشون وسط گریه زاری ملت یهویی گفت:درس شانزدهم😐😐از جنتی عاجزانه تقاضا دارم به نوه و نتیجه های ما و نسل های بعدی بگه که چه مصیبت ها برما گذشت تو این سالها که زنده بودیم😓 خوب شد من زمان های قدیم نبودم وگرنه با این حجم از بدشانسی تیر آرش کمانگیر صاف میومد میخورد به چشم منپسره دور بازوش از انگشت کوچیکه من لاغرتره بعد استوری گذاشته: " درقلمرویی که حکومت میکنم ملکه تا ابد تویی" سلطان یکم جمع تر بشین ما هم جا بشیم😑 علائم کرونا دقیقا مثل زمانیه که خانومتون داره گوشیتونو چک میکنه:کوتاهی و تنگی نفس،احساس ضعف،سردرد،عرق سرد،تب، دل درد های آنی و سرفه شدید خشک هنگامی که سوال ازتون میپرسه و مجبور به حرف زدن میشید🤣