این ک مث بقیه کاغذ کیکو نمیخوری عالیه اصلا معده درد میاره تو بلند مدت و هزار اتفاق دیگه ولی اینم وسواس خاصیه ک ب کاغذ کیک و چوب بستنی نمیتونی دست بزنی با یه روانشناس خوب صحبت و مشورت داشته باش انشالله تو یکی دو جلسه رفع بشه اینجوری اذیت میشی همش گوشت تنت میریزه
گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
اگر اون دوستمون اختلال داشته باشه رسما منو باید بستری کنن😂😂😂😂
اون ک بعله
گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
حس کردم دلخور شدی خواهرانه و بدون رودربایسی گفتم من نمیدونم چرا جاییمون درد میگیره میریم پیش دکتر بدون خجالتم پیش همه میگیم ولی تا یه چیزی مث وسواس و اینا داریم خجالت میکشیم بگیم رفتیم پیش روانشناس!دور از جون ک فقط دیوونه ها رو درمان نمیکنه...من وسواس قرینه داشتم قبلا مثلا باید یه تابلو راست بزنم یکی چپ قرینه کنم مثلا شوهرم وقتی لپ سمت راستمو میبوسید باید لپ سمت چپمم میبوسید و یادش میرفت اذیت میشدم!!! رو خودم کار کردم مشاوره گرفتم الان خوبم